(Opskrift fortsætter under reklamen)

Gittes jordbær og rabarbertærte

Gittes jordbær og rabarbertærte
Gitte Barton

TID
20-30 (min)
Opskrift glæde: (112 pers.)

Det klassiske sommerpar jordbær og rabarber mødes perfekt i denne pragtfulde nemme tærte. Lige god som nem "kaffebrød" som overdådig dessert som afslutning på en sommerbuffet. Dejligt med enten flødeskum, creme fraiche eller vanilleis som tilbehør.. Skøn og lækker opskrift på Gittes jordbær og rabarbertærte har været besøgt 5708 gange

(Opskrift fortsætter under reklamen)


Ingredienser


Fyld: 8-10 rabarber (alle sorter) 1 bakke jordbær (frosne helt ok. ca. 300-500 g. sukker (alt efter hvor sød/sur man ønsker desserten) 2 gode spsk vanillesukker. ca. 2 spsk kartoffelmel

Låg: 60 g mel. 1 tsk bagepulver. 2 æg (3 hvis det bliver for tungt) 1 pose kokosmel. 170 g sukker. 125 smør/bagemargarine.


Fremgangsmåde


Fyld: Rabarberne skylles og skæres i ca. 1 cm stykker, lægges i et smurt ildfast fad, drys rundhåndet med sukkeret (husk at komme kartoffelmelet i sukkeret først, da der trækker meget væske fra frugten). Jordbærerne kommes ovenpå og lidt mere sukker drysses over.

Låg: Fedstsof og sukker røres, derefter piskes æggene i, bagepulver blandes med mel og vendes i. Til sidst røres kokosmelet i. Dejen/massen sættes med ske ovenpå bærbunden og "glattes ud" så det nogenlunde dækker.




Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
Ingredienser
Fremgangsmåde

Fyld: 8-10 rabarber (alle sorter) 1 bakke jordbær (frosne helt ok. ca. 300-500 g. sukker (alt efter hvor sød/sur man ønsker desserten) 2 gode spsk vanillesukker. ca. 2 spsk kartoffelmel

Låg: 60 g mel. 1 tsk bagepulver. 2 æg (3 hvis det bliver for tungt) 1 pose kokosmel. 170 g sukker. 125 smør/bagemargarine.




Gratis madplaner ud fra ugens tilbud - Tilmeld dig

Fyld: Rabarberne skylles og skæres i ca. 1 cm stykker, lægges i et smurt ildfast fad, drys rundhåndet med sukkeret (husk at komme kartoffelmelet i sukkeret først, da der trækker meget væske fra frugten). Jordbærerne kommes ovenpå og lidt mere sukker drysses over.

Låg: Fedstsof og sukker røres, derefter piskes æggene i, bagepulver blandes med mel og vendes i. Til sidst røres kokosmelet i. Dejen/massen sættes med ske ovenpå bærbunden og "glattes ud" så det nogenlunde dækker.

PRINT / PDF Modtag dagensopskrift

Del gerne opskriften



(Reklame)

Relaterede opskrifter









Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt