(Opskrift fortsætter under reklamen)
Chokoladecreme m/ rabarberkompot
Skøn og lækker opskrift på Chokoladecreme m/ rabarberkompot har været besøgt 10802 gange
Ingredienser
Creme:
Kompot:
Fremgangsmåde
Creme: Kog mælken op med likør og sukker. Læg husblas i blød i koldt vand i 3-4 min. Knug den fri for væde og kom den i en gryde med lidt vand. Smelt den for meget svag varme under omrøring. Afsval husblasen før den tilsættes mælkeblandingen sammen med æggeblommer og smeltet chokolade. Pisk fløden til skum og vend den i cremen.
Kompot: Rens rabarberstilkene, skær dem i små stykker og kog dem møre i vandet, sammen med sukker og vanillesukker.
Servering til opskriften
Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
Creme: Kog mælken op med likør og sukker. Læg husblas i blød i koldt vand i 3-4 min. Knug den fri for væde og kom den i en gryde med lidt vand. Smelt den for meget svag varme under omrøring. Afsval husblasen før den tilsættes mælkeblandingen sammen med æggeblommer og smeltet chokolade. Pisk fløden til skum og vend den i cremen.
Kompot: Rens rabarberstilkene, skær dem i små stykker og kog dem møre i vandet, sammen med sukker og vanillesukker.
Servering til Chokoladecreme m/ rabarberkompot
Relaterede opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt
Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset