(Opskrift fortsætter under reklamen)

Hakket oksekød med blomkål

Hakket oksekød med blomkål
*jens p schmidt

TID
1 time (min)
Opskrift glæde: (230 pers.)

Skøn og lækker opskrift på Hakket oksekød med blomkål har været besøgt 22387 gange

(Opskrift fortsætter under reklamen)
Ingredienser
Fremgangsmåde



Gratis madplaner ud fra ugens tilbud - Tilmeld dig

Først koger man et blomkål i ca. 5 min. (gem vandet) derefter laver man en fars af: ½ kg. hakket oksekød, revet løg (efter smag) rasp, salt, peber og æg. til sidst smør man et ildfast fad, breder farsen ud i bunden, sætter blomkålsbuketter ned i farsen. derefter laver man en sovs af magarine, mel, blomkålsvand og carry, denne carrysovs hældes over farsen m. blomkålsbuketerne, til sidst drysses en smule rasp over det hele. sættes i en 200 grader varm ovn i ca. 1 - 1½ time

PRINT / PDF Modtag dagensopskrift

Del gerne opskriften



(Reklame)

Relaterede opskrifter









Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt