(Opskrift fortsætter under reklamen)
Kalvemedaillon på spnat & forårsløg med kartoffel-sellerilas
Skøn og lækker opskrift på Kalvemedaillon på spnat & forårsløg med kartoffel-sellerilas har været besøgt 8583 gange
Ingredienser
Bechamelsauce:
Lasange:
Spinat:
Fremgangsmåde
Bechamelsauce: Smelt smørret i en gryde. Rør melet i & bag igennem. Tilsæt mælken & lad saucen koge jævn.
Kartoffel-sellerilagange:
Kødet:
Spinaten:
Servering til opskriften
Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
Bechamelsauce: Smelt smørret i en gryde. Rør melet i & bag igennem. Tilsæt mælken & lad saucen koge jævn.
Kartoffel-sellerilagange:
Kødet:
Spinaten:
Servering til Kalvemedaillon på spnat & forårsløg med kartoffel-sellerilas
Relaterede opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt
Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset