(Opskrift fortsætter under reklamen)
Guldsuppe med persillepesto
Skøn og lækker opskrift på Guldsuppe med persillepesto har været besøgt 8259 gange
1. Suppe: Skær gulerødderne i små tern og hak løg og hvidløg. Svits grøntsagerne i olien i en gryde i et par min. Tilsæt ris og bouillon og lad suppen koge i 20 min. Blend suppen og tilsæt appelsinsaften. Herefter skal suppen ikke koge. <smag suppen til med salt.
2. Persillepesto: Skyl og pluk persillen. Hak hvidløg og valnødder. Blend alle ingredienserne, til blandingen har fået en cremet konsistens.
Servering til Guldsuppe med persillepesto
Relaterede opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt
Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset