Annoncering | Mobil/tablet version | 129 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.465 opskrifter fra 25.254 medlemmer
i

Server mål & vægt


Diverse

 

Kød

200 gram kød pr. person hvis der ikke er ben i og 250 gram kød hvis der er ben i.

Rejer

50 - 75 gram pr. person

Sauce

Regn med 1 dl. sauce pr. person.

Fisk

125 gram fisk pr. person til en forret.

Kartofler

Regn med 250 gram kartofler pr. person


Osteanretning

 

Frokost

100 gram pr. person

Helt måltid

250 gram pr. person

Mellemret

50 gram pr.person

Dessert

Ca. 75 gram


Drikkelse

 

Velkomstdrink

1 glas pr. person

Forret / Vin

1½ glas pr. person

Hovedret / vin

3 glas pr. person

Dessert / vin

1 glas pr. person

Vand

Husk at server vand til.




Medlemmers Kommentarer

Tanja & Thor
08.01.2015, 23:57
Is mængde pr person

ca. 2-3 dl. per person.

Tanja & Thor
08.01.2015, 23:35
Velkomstdrink:
(ca. 6 glas pr. flaske) evt. champagne (ca. 7 glas pr. flaske)

Hvidvin:
(ca. 8 glas pr. flaske)

Rødvin:
(ca. 6 glas pr. flaske)

Dessertvin:
(ca. 10 glas pr. flaske) evt. portvin (ca. 15 glas pr. flaske)

Cognac/likør:
(ca. 25 glas pr. helflaske)

Sodavand/øl:
Ca. 3-4 glas/genstande pr. person







Log ind øverst til højre eller opret dig som bruger gratis på Maduniverset.dk for at skrive en kommentar


 
 

De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Mormors pandekager     Blomkålsgratin     Alt i ét fad     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Krydder frikadeller     Nachos m/kylling     Frisk pasta med laks og flødesovs     Tunmousse      pommes anna     Vandbakkelses-snegle     Mørbradgryde m. ris     Svampet kanelkage     Hakket Oksekød med Hvidkål     Abehjerne     Porrer i fad med oksekød     Peberrodssovs     Gullasch med kartoffelmos     Omelet m. skinke og ost     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com