Annoncering | Mobil/tablet version | 128 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.444 opskrifter fra 25.092 medlemmer
i
Vin guide

Køb bogen : 249,95 kr.

Når man skal serverer vin til maden er det vigtigt, at man serverer det rigtige og at det har den rigtige temperatur.

Her kan du læse om hvilke vin du skal bruge og om hvilke temperatur den skal have.

Hvilken vin skal du bruge til maden?

Skalddyr

Tør hvidvin, rosévin og champagne.

Stegt fisk

Tør hvidvin & rosévin, lette rødvine og champagne.

Lyst kød,
stegt fjerkræ:

Tør hvidvin & rosévin, let rødvin og champagne.

Rødt kød, stegt:

Let rødvin & fyldig rødvin.

Fugle vildt

Let rødvin & fyldig rødvin.

Dyre vildt

En Fyldig rødvin.

Desserter

En Sød hvidvin, en halvtør rosevin, champagne, hedvin og likørvin.

Mild ost

Tør hvidvin & rosevin, let rødvin, mousserende  vin og champagne.

Stærk oste

Sød hvidvin, fyldig rødvin & portvin.

Hvilken temperatur skal en vin have?

Det er vigtigt at din vin har den rigtige temperatur, for at man kan nyde vinen fuldt ud.

8 - 9°

Let hvidvin og mousserende vin.

10 - 11°

Tungere hvidvin, mousserende vin & Champagne

12 - 13°

Fyldige hvidvine, søde dessertvine.

14 - 15°

Lette unge rødvine.

16 - 17°

Unge rødvine.

18 - 19°

Tunge, fyldige og modne rødvine.

Links til vin sider hvor der er endnu mere information.

Her har vi lavet en lille samling af links til danske vin sider.

Snakvin.dk
Diskussionsforum om vin. Medlemmerne kan oprette indlæg om vinspørgsmål, om vin og mad kombinationer, om vinsmagninger m.m.

Vinforum.dk
Nyheder, links til vinfirmaer og private hjemmesider, auktion, vintest, vinens abc og kalender.

Vinavisen.dk
Ugentlige nyheder fra vinens verden, oversigt over importører, vin ABC, kalender over vinaktiviteter.
Vinperlen.dk
Dansk vinproducent der giver tips til selv at komme i gang med vindyrkning i Danmark og links relateret til emnet.

Hvis du syntes at der mangler noget må du meget gerne sende informationen til os: Kontakt os her

 

 

 

Tilbage til oversigt




Medlemmers Kommentarer







Log ind øverst til højre eller opret dig som bruger gratis på Maduniverset.dk for at skrive en kommentar


 
 

Julekonfekt prøv fx. Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Julefrokost opskrifter
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: H.C. Lumbye-kage     Blødkogte æg     Cevapcici med ovnstegte grønsager og tzatziki(græsk)     Biscotti, sprøde julesmåkager     Den bedste Kylling i Karry!     Kyskager     Molbogryde.     GAMMELDAGS NELLIKEBRØD     Koteletter i Fad med paprika     Ristaffel med svinekød     græsk stifado     Mørbrad i gorgonzola     Risengrød med letmælk     Engelsk Julekage     Mandel-macipan småkager     Kalkunbryst med bacon & pikantost     Lyssej i Sur - Sød Sauce     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Mager skinke sylte     Mormors Stegte sild i eddike     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com