Annonce

Ris-ret

avatar
Paw Pedersen


Jeg plejer, når jeg laver en risret, at lave risene på panden sammen med grøntsagerne i stedet for i en gryde for sig selv. Det gode her er at risene suger en hel del af alle de lækre smagsstoffer fra krydderier og grøntsager. Bare kom dem "rå" på en pande med grøntsagerne og sørg for at spæde op med lidt vand hver gang at risene har suget det hele. Risene bliver saftige men sprøde, og smager af meget meget mere

Andre leksikon opslag



Kommentarer


Skriv kommentar

Kommer snart, under udvikling
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt