Annonce
Smagsforstærkere fra naturens side
Tanja & Thor
Når man laver mad er det vigtigt at man bruger smagsforstærkere for at smagen bliver endnu bedre, det man tit høre om er : salt, sødt, stærkt, surt, bitter og umami Se hvilke smagsforstærkere som giver de forskellige: SALT: soja, fiskesauce, kapers, havsalt, tamari og oliven. SØDT: honning, juice, frugt, rodfrugter, æbler, bananer, tørrede frugter og kanel. SURT: citronsaft, limesaft, eddike, vin, syrnede mælkeprodukter og appelsin. BITTER: skrællen fra citrus, hvidløg, persille, rucola og grønne krydderurter, peber, kål, kaffe, kakao, grape og skræller fra kartofler eller frugter. STÆRK: chili, ingefær, hvidløg, peberrod og peber. UMAMI: Ingredienser der fremkalder umami kan være: ost, svampe, modne tomater, kogte kartofler, pasta, kød, fisk, æg, mælk, tamari og tang.
Andre leksikon opslag
Kommentarer
Skriv kommentar
Kommer snart, under udvikling
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt
Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset