Annoncering | Mobil/tablet version | 156 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.449 opskrifter fra 25.224 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Mango lavendel rawfood kage

Mango lavendel rawfood kage

Mango lavendel rawfood kage
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(301)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Mango lavendel rawfood kage
11.001
Visninger
116
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

Mango lavendel rawfood kage var dagens opskrift den 12.09.2016

Du kan fryse denne ret
DU SKAL BRUGE
Kagebund:
100g mandelmel (fint blendede mandler)
12 dadler uden sten (lægges i blød natten inden)medmindre de er friske.
2 spsk. kokosolie
30g tørrede morbær
1 tsk vaniljepulver

Creme:
400g cashewnødder(lægges i blød natten inden)
1 dl agavenectar
½ dl friskpresset citronsaft
4 spsk kokosolie
1 tsk kakaosmør

Glasur:
½ mango i tern
30 g tørrede mango (lægges i blød natten inden)
1 moden banan
1 spsk kokosolie
2 tsk HUSK
½ tsk vaniljepulver
evt. en knivspids Gurkemeje for farvens skyld.

Pynt:
Lavendler


SÅDAN GØR DU
Kør mandlerne til mel i en foodprocessor, eller køb det færdigt. Tilsæt herefter de udblødte dadler, kokosolie og vaniljepulver i og lad foodprocessoren køre til det er en ensartet masse. Tag en springform og dæk den med madfilm. Hæld massen i springform og tryk det helt ud til kanten med en dejskraber. Læg den i fryseren.

Lav nu cremen ved at blande cashewnødder, agavenektar, citronsaft, vaniljepulver, kokosolie og kakaosmør i foodprocessoren og lad den male cashewnødderne helt fine, til den bliver en helt ensartet masse. Tag springformen ud af fryseren og fordel massen i formen med en dejskraber. Laget skal være fordelt helt jævnt. Læg formen i fryseren endnu engang.

Lav nu glasuren ved at blende/køre mango, udblødt tørret mango, banan, kokosolie, HUSK, vaniljepulver og evt. gurkemeje i foodprocessoren . Tag springformen ud og smør det på kagen helt jævnt. Sæt kagen i fryseren en time eller mere, men så skal den dog stå og tø lidt inden servering. Fjern madfilmen lige, når den tages ud af fryseren og stil den på et flot fad til optøning, hvis det behøves.
SERVERING
Drys med lavendelblomster inden servering.
Mango lavendel rawfood kage - 10044-DSC_0360.jpg

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Mango lavendel rawfood kage opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
Denne gode opskrift på Mango lavendel rawfood kage med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Rawfood opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Mango lavendel rawfood kage, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Lækre varme supper
Se opskrifter her
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Cremet grønsagssuppe     Krydder frikadeller     Den bedste Kylling i Karry!     Porrer i fad med oksekød     Hakket Oksekød med Hvidkål     Bagte grøntsager     Grovboller     Frisk pasta med laks og flødesovs     Hel Kylling med grønsalat med broccoli og ristede mandler og     pommes anna     Grønkålssalat med mandler og æbler     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Tunmousse      Omelet m. skinke og ost     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Græske frikadeller     Gratinerede grønsagssnitter     Indbagt mørbrad     Svampet kanelkage     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com