Annoncering | Mobil/tablet version | 223 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.449 opskrifter fra 25.236 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Bouf flamande (flamsk bøf)

Bouf flamande (flamsk bøf)

Bouf flamande (flamsk bøf)
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(194)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Bouf flamande (flamsk bøf)
18.494
Visninger
445
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Henrik

Bouf flamande (flamsk bøf) var dagens opskrift den 01.08.2012

Du kan fryse denne ret
DU SKAL BRUGE
1 pakke bacon i tern
4 spsk. smør
½ kg snittede løg
750 g. skært oksekød skåret i store tern.
Bouquet garni (laurbærblad,timiankvist og persillekvist)
2 spsk. mel
1 Biere blonde (evt. Leffe blonde)
1/4 l oksebouillon
1 tsk. sukker
1 spsk. vineddike
1 fed finthakket hvidløg
1 tsk. tørret timian
Salt og peber
2 spsk. hakket persille


SÅDAN GØR DU
Rist baconen gylden på en pande. Lad dem tørre af
for fedt på et stykke køkkenrulle. Gem fedtstoffet fra
panden, men lad lidt blive i til melet skal bages af.

I en tykbundet gryde eller pande skal smørret bruse
af. Tilsæt løgene og lad dem tage farve og blive
møre.

Den første pande tages frem igen og den varmes op
til den er rygende varm, hvorefter kødet brunes på
alle sider. Læg herefter kødet i et højt ildfast fad eller bedst en stegegryde. Læg bouquet garni ned mellem
kødet.

Forvarm ovnen til 175° (alm. ovn).

Panden tages af varmen og melet blandes i fedtstoffet. Giv evt. mere fedtstof i, hvis blandingen bliver lidt tør. Sæt panden over svag varme og lad melet bage under konstant omrøring til den er svagt lysebrun.

Tag panden fra varmen og tilsæt øllen og
oksebouillonen og pisk saucen igennem. Giv den et
opkog så den jævner. Kog igennem et par minutter.
Tilsæt sukker, vineddike, hvidløg og timian og smag
til med salt og peber.

Når løgene er færdige hældes de over kødet og
tilsætter saucen så den næsten dækker kødet. Er der
ikke nok spædes til med mere øl.

Bring retten i kog, læg låg på og kom den i ovnen i 1½
til 2 timer, indtil kødet er meget mørt.
SERVERING
Før serveringen skummes overfladen fri for fedt, bouquet garni fjernes og der drysses med hakket persille og den ristede bacon. Der skal selvfølgelig serveres en god øl til, evt. en belgisk Blonde. Der kan serveres pommes frites, ris, kartoffelmos, kogte kartofler og og og til denne ret.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Bouf flamande (flamsk bøf) opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Bouf flamande (flamsk bøf) med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Gryderetter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Bouf flamande (flamsk bøf), kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Vores brugere har lagt nogen af de bedste fastelavnsboller på Maduniverset, alt fra børnenes favoritter, fastelavnsboller med citronglasur, fedtfattige fastelavnsboller til fastelavnsboller lavet med vandbakkelsedej og med Baileys glasur
Se opskrifter her
Lækre varme supper
Se opskrifter her
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Marmorkage uden æg     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Grillet banan     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Bruschetta med tomat, brændenælde og gedeost.     pommes anna     Indbagt kylling m. ananas & bacon     Tunmousse      Frisk pasta med laks og flødesovs     Hakket Oksekød med Hvidkål     Grønkålssalat med mandler og æbler     Abehjerne     Nachos m/kylling     Svampet kanelkage     Grov go'e boller     Ristaffel     Omelet m. skinke og ost     sydhavskylling     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com