Annoncering | Mobil/tablet version | 229 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.449 opskrifter fra 25.236 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Sopa calabaza con chorizo

Sopa calabaza con chorizo

Sopa calabaza con chorizo
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(75)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Tilføj opskrift billede
2.012
Visninger
50
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Henrik Olsen

DU SKAL BRUGE
1 L. hønsefond eller bouillon
¾ L. græskar puré *1 græskar
1 ¾ dl. fløde
250 g. chorizo grofthakket
2 spsk. oregano
1 / 2 tsk. knust spidskommen
5 fed hvidløg, finthakket
2 kartofler, skrællet og skåret i tern i 1,5 cm. terninger
1 ¼ dl. koriander, hakket
1 ¼ dl. og ¾ dl. løg hakket
1 knivspids af muskatnød
1 knivspids af stødt nellike
1 knivspids stødt kanel
1 spsk. olie




SÅDAN GØR DU

* Vask og tør yderside af græskar.
Skær græskar i halve fra top til bund.
Skrab alle frø og strenge væk.
Del græskar stykker gang mere for at skabe kvarte.
Læg stykkerne på en bageplade, med ydersiden nedad og bages ved 175c. i 45 minutter til en time (eller indtil kødet er blødt og).
Lad græskar køle af 10 minutter. Skrab kødet af og kassér skind.
Puré græskar i en foodprocessor eller blender, indtil glat (en stavblender fungerer fint til dette).
Læg mos i et ostelærred-foret si over en skål og dækkes, og opbevares i køleskab natten over (Dette vil give overskydende vand dryppe ud af græskar, så puréen ikke er alt for våd).
Brug græskarpuré dagen efter, kan opbevares i køleskabet til brug inden for den næste uge eller fryse det til brug inden for det næste år.

Varm olien i en stor gryde. Sauter ¾ dl. løg og hvidløg over medium varme i ca. 1 minut. Derefter tilsættes forsigtigt i bouillon, græskar, chorizo og kartofler. Rør oregano og spidskommen. Bring i kog og derefter skrue ned til at småkoge. Simre i ca. 45 minutter eller indtil kartoflerne er møre, krydder med muskat, nellike og kanel efter din smag. Sluk for varmen og lad afkøle i 10 minutter. Rør fløde i.

SERVERING
Server straks, i små skåle eller dybe tallerkner toppet med en spiseskefuld af hver koriander og løg.
SPARERÅD
Smager bedre dagen efter.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Sopa calabaza con chorizo opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Sopa calabaza con chorizo fra Maduniverset.dk i kategorien Suppe opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Sopa calabaza con chorizo, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Vores brugere har lagt nogen af de bedste fastelavnsboller på Maduniverset, alt fra børnenes favoritter, fastelavnsboller med citronglasur, fedtfattige fastelavnsboller til fastelavnsboller lavet med vandbakkelsedej og med Baileys glasur
Se opskrifter her
Lækre varme supper
Se opskrifter her
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Marmorkage uden æg     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Grillet banan     Bruschetta med tomat, brændenælde og gedeost.     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Indbagt kylling m. ananas & bacon     pommes anna     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Tunmousse      Grov go'e boller     Ristaffel     Nachos m/kylling     Frisk pasta med laks og flødesovs     Hakket Oksekød med Hvidkål     sydhavskylling     Svampet kanelkage     indbagt oksemørbrad / Beef Wellington      Grønkålssalat med mandler og æbler     Abehjerne     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com