Annoncering | Mobil/tablet version | 190 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.452 opskrifter fra 25.247 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Chorizo stuffed chicken breasts with raspberry mole

Chorizo stuffed chicken breasts with raspberry mole

Chorizo stuffed chicken breasts with raspberry mole
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(43)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Tilføj opskrift billede
4.406
Visninger
61
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Henrik Olsen

DU SKAL BRUGE
Puré
5 fed hvidløg
1 bundt koriander
1 grøn jalapenõ eller anden grøn chile
1 løg,
1 blomme tomat,
75 ml olivenolie

Sauce:
85 g hindbærsyltetøj
60 g Chipotle puré
3 blomme tomater
60 ml appelsinjuice
60 ml limesaft
120 ml mælk
15 ml mayonnaise
1 tsk. usødet kakaopulver

Kylling:
4 stk. á 200 g. kyllingebryst uden skind og ben
60 g forberedt guacamole
120 g. Queso quesadilla ost eller anden let smelte bar ost
100 g. chorizo pølse, skin fjernes og kødet fint hakkede


SÅDAN GØR DU
Puré:
Skral hvidløg, skyl koriander, del chile og rens for frø, skral løg, skyl tomat og hak det hele groft og kom det i en foodprocessor eller blender og 1 spsk. olivenolie. Puré indtil glat. Hældes i en skål og sæt til side.

Sauce:
Tilbered saucen ved at blande hindbær marmelade, chipotle puré, resterende tomater der er hakket, appelsin juice, lime juice, mælk, mayonnaise, og kakaopulver i foodprocessor eller blender. Blend indtil glat.

Kylling:
Del kyllingebrysterne i to, læg 1 kyllingebryst mellem 2 plastic wrap, bank/rul til en tykkelse på 1 cm. fordel guacamole, ost og chorizo jævnt ud på midten af hvert bryst. Rul kyllingen rundt om fyldet, og sikret med tandstikkere eller bomulds snor.
Kom 4 spsk. olivenolie i en dyb stegepande over medium varme Kog under omrøring, indtil det meste af væsken er fordampet. Tilsæt kyllingebryster, og kog til brunet, 3 til 5 minutter pr side. Hæld saucen i gryden, og sænk varmen til medium. Læg låg på og kog i 1 time, vendes ofte.
SERVERING
Servér kyllingen med sauce, ris, guacamole, flute, tortilla chips og salat.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Chorizo stuffed chicken breasts with raspberry mole opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
Denne gode opskrift på Chorizo stuffed chicken breasts with raspberry mole fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Chorizo stuffed chicken breasts with raspberry mole, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Den bedste Kylling i Karry!     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Abehjerne     Mørbradgryde m. ris     Krydder frikadeller     Frisk pasta med laks og flødesovs     Røræg i ovn     Svampet kanelkage     Hakket Oksekød med Hvidkål     Porrer i fad med oksekød     Bagt rodfrugtmos     Tunmousse      Grønne asparges med bacon     Den bedste ungarske gullasch     Nachos m/kylling     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Grønkålssalat med mandler og æbler     Grov go'e boller     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com