Annoncering | Mobil/tablet version | 204 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.449 opskrifter fra 25.238 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Juletræstamme

Juletræstamme

Juletræstamme
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(50)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Tilføj opskrift billede
9.126
Visninger
137
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Ghita Østenby

DU SKAL BRUGE
Rouladebund: 4 æg
125 g sukker
100 g mel
2 spsk. kakao

Sirup: 3 spsk. sukker
3/4 dl vand
2 spsk. rom
Creme: 1/4 l piskefløde
200 g blød nougat
50 g mandler
Overtræk: 150 g mørk letbitter chokolade
2 pasteuriserede æggeblommer
2 spsk. rom
1 dl piskefløde
Pynt: Nødder
Røde pyntebær
Sigtet kakao og flormelis
Lidt kristtjørn


SÅDAN GØR DU

Bund: Pisk æg og sukker meget længe, så det bliver hvidt og tykt. Sigt mel og kakao og vend det i dejen uden at røre for meget. Bred dejen ud på et stykke bagepapir eller rouladeform og bag bunden 8-10 min. ved 200°, til den føles fast. Kog siruppen sammen. Vend bunden ud på et stykke sukkerdrysset bagepapir og stænk den med siruppen.
Creme: Skold og smut mandlerne. Hak dem fint, og rist dem derefter gyldne på en tør stegepande eller i mikroovn. Kom piskefløde og nougat i en gryde, varm det forsigtigt op, og lad det småkoge i ca. 10 min. under meget jævnlig piskning. Tilsæt de ristede mandler, og køl cremen af, til den er smørbar.
Smør creme på bunden og rul den stramt sammen på den lange led.
Glasur: Bræk chokoladen i mindre stykker, og smelt dem i en skål over vandbad. Pas på chokoladen ikke bliver for varm. Rør æggeblommer og rom i. Pisk fløden stiv og rør den i den afkølede chokolade.
Skær enderne af rouladen af på skrå. Anbring dem på træstammen. De skal forestille resterne af 2 grene. Lim dem fast med lidt glasur. Fordel glasuren på kagen. Træk en gaffel på langs gennem glasuren, så den kommer til at ligne bark. Drys med lidt flormelis og kakao, og pynt med nødder og røde bær.
Læg rouladen i køleskabet
Den kan holde sig 4-5 dage.






 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Juletræstamme opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Juletræstamme fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Juletræstamme, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Mørbrad i gorgonzola     Saltimbocca     Helstegt grillet oksefilet     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Bruschetta med tomat, brændenælde og gedeost.     Gulerodskage- Deluxe     Indbagt mørbrad     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Mormors citronfromage     Palæo nøddebrød     Frisk pasta med laks, champignon og flødesovs     Frisk pasta med laks og flødesovs     Meget nemme flødekartofler     Koteletter i Fad med paprika     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Hurtig Chili con carne     Mornay sauce     Græsk rejetærte     Gratinerede grønsagssnitter     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com