Annoncering | Mobil/tablet version | 221 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.449 opskrifter fra 25.240 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Atun en hojas de plátano (røget tun i banan blade)

Atun en hojas de plátano (røget tun i banan blade)

Atun en hojas de plátano (røget tun i banan blade)
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(161)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Atun en hojas de plátano (røget tun i banan blade)
8.293
Visninger
131
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Henrik Olsen

Opskriften er oprindelig til røget tun, andre røget fisk kan bruges. Du bevare saft og kraft ved indpakning i banan blade og banan blade giver en god smag. Kan grilles hele året.

DU SKAL BRUGE
2 tun filet drysset med salt og peber
2-4 spsk. Habanerõ amarilla salsa
2 banan blade
Salt og peber

Træflis af mesquite, hickory eller frugttræ + grill kul.

Makrel eller anden fed fisk kan også bruges


SÅDAN GØR DU
Tænd op i en weber grill/røgovn med træflis når der er flammer sluk dem ved at sprays lidt vand så det kun ryger, læg tun filerne på risten læg låg på, åben for luft indtag i top og bund kun nok luft til det kan ryge i ca. ½ time eller ønsket røg smag. Læg grill kul på grillen.

Rens friske banan blade med en fugtig klud, varm banan blade over grill eller gas så de bliver bøjelige, (banan blade købt i asiatisk butik skal ikke varmes) læg tun filet på hvert blad, klip bladene til så de passer til de kan lukkes helt om filerne, smør dem med den mængde salsa efter smag, evt. grøntsager efter eget valg, pak filerne ind i banan bladet og pak stanniol omkring.
Når grillen er klar læg de indpakkede filer med samlingen opad grill 15 min. eller indtil de er gennem kogt.
SERVERING
Serveres på op pakket banan blade på en stor tallerken, mexicanske ris og salat efter eget valg. Salsa habanerõ amarilla.
Atun en hojas de plátano (røget tun i banan blade) - 10174-Røget_tun.jpgAtun en hojas de plátano (røget tun i banan blade) - 10174-270220111480.jpgAtun en hojas de plátano (røget tun i banan blade) - 10174-IMG_0093.JPGAtun en hojas de plátano (røget tun i banan blade) - 10174-IMG_0090.JPGAtun en hojas de plátano (røget tun i banan blade) - 10174-IMG_0094.JPGAtun en hojas de plátano (røget tun i banan blade) - 10174-IMG_0088.JPGAtun en hojas de plátano (røget tun i banan blade) - 10174-IMG_0096.JPGAtun en hojas de plátano (røget tun i banan blade) - 10174-IMG_0087.JPG

 
BRUGERNES KOMMENTAR

Henrik Olsen
02.11.2012, 21:56
banan blade afgiver en sødlig smag, da de er vandtæt holder de på væsken og forhindre brændt kød.

Thor B. Nørregaard
01.11.2012, 22:37
Kan man ikke bruge andet en bananblade? eller er det det som giver smagen?

Henrik Olsen
25.02.2012, 05:28
Det skal hertil siges røget tun er lavet på Mexico´s Pacific kyst med ny fangede tun. Og friske bananblade, jeg ved det ikke er muligt med friske banan blade i Danmark har ikke set dem, men i asiatiske butikker har de bananblade der er behandlet Har aldrig brugt bananblade fra asiatisk så følg instruktionen. Mvh. Henrik.


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Atun en hojas de plátano (røget tun i banan blade) opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Atun en hojas de plátano (røget tun i banan blade) med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Grill opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Atun en hojas de plátano (røget tun i banan blade), kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Mørbrad i gorgonzola     Den bedste Kylling i Karry!     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Abehjerne     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Tina's fastelavnsboller     Mørbradgryde m. ris     Grønkålssalat med mandler og æbler     Helstegt Oksestriploin     Svampet kanelkage     Indbagt mørbrad     Fastelavnsboller med flødeskum     Nachos m/kylling     Gratinerede grønsagssnitter     pommes anna     Saltimbocca     Vandbakkelser Med Hindbærskum & Chokolade     Frisk pasta med laks og flødesovs     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com