Annoncering | Mobil/tablet version | 181 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.465 opskrifter fra 25.254 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Lakrids (Sød, finsk)

Lakrids (Sød, finsk)

Lakrids (Sød, finsk)
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(342)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Tilføj opskrift billede
16.823
Visninger
188
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]
DU SKAL BRUGE
1 dl lakridsekstraktpulver
1/4 dl koldt vand
5 ml. sort farve
1½ dl. hvedesivelsespulver el. fint rismel
1 dl sukker
4 dl. dextor (druesukker)
1 1/4 dl koldt vand
3 spsk gelatinepulver
½ dl kogende vand


SÅDAN GØR DU
Lakridspuveret hældes i en en skål og 1/4 dl vand røres i idt ad gangen til en glat masse.
Det sorte farve røres i så det er ensfarvet, og blandingen stilles væk.

Tag nu en 3 liters gryde i rustfrit stål og rør hvedestivelsespuver, sukker og Dextor godt rundt til det er godt blandet og tilsæt herefter 1 1/4 koldt vand. Rør det jævnt ud til alle ingredienser er opløst. Tænd nu for varmen og på højeste temperatur samtidig med der hele tiden røres i massen. Når dmassen begynder at koge med små bobler skrues helt ned for varmen, pas på den ikke brænder på eller klumper. Kog det for svag varme i 15-20 minutter og rør ofte. Efter 15 min gøres gelatinepulveret klar til brug, ved at blande det i en lile skål med det kogende vand under omrøring til pulveret er helt opløst. Blandingen er nu klar til brug. Temperaturen i Lakridsmassen målet nu, og den skal koge, til den er 105-110 grader. Lakrdsekstraktblandingen, der var stillet væk, tilsættes nu lakridsmassen under meget grundig omrøring og derefter gelatineblandingen. Skrab herefter lakridsmassen ud på et stykke bagepapir og fordel det med skraberen ud i en firkant der er 10 cm. tyk. Dette skal ske hurtigt, da massen hurtig bliver sej. Stilles herefter til afkøling 12 tier et køligt sted, dog ikke i keskabet. Når lakridsmassen kan slippe papiret skal den vendes, så den kan tørre på den anden side. Skæres herefter ud i passende stykker.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Lakrids (Sød, finsk) opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Lakrids (Sød, finsk) fra Maduniverset.dk i kategorien Slik opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Lakrids (Sød, finsk), kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Mormors pandekager     Den bedste Kylling i Karry!     Alt i ét fad     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Nachos m/kylling     Frisk pasta med laks og flødesovs     Krydder frikadeller     pommes anna     Tunmousse      Hakket Oksekød med Hvidkål     Nemme pølsehorn     Mørbradgryde m. ris     Svampet kanelkage     Omelet m. skinke og ost     Porrer i fad med oksekød     Gryderet til gæster     Laks i ovn - Fantastisk og kan laves af alle     Abehjerne     Gullasch med kartoffelmos     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com