Annoncering | Mobil/tablet version | 157 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.465 opskrifter fra 25.249 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Nougatine lagkage

Nougatine lagkage

Nougatine lagkage
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(212)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Nougatine lagkage
9.290
Visninger
154
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Tanja & Thor

Nougatine lagkage var dagens opskrift den 27.10.2016

DU SKAL BRUGE
Bunde 3 stk.
100 g smuttede mandler
7 æggeblommer
1 dl sukker
125g mel
1 tsk bagepulver
7 æggehvider
25 g smør til at smøre bagepapiret med.

½ dl. Madeira til at dryppe på bundene.

Nougatinefyld:
100 g hasselnøddekerner
300 g sukker
2,5 dl piskefløde til creme
Pynt:
2,5 dl fløde til afpyntning (hvis du pynter hele kagen med det.

Gem halvdelen af nougatineknasen til pynt.


SÅDAN GØR DU
Bunde: Rist mandlerne i en bradepande midt i ovnen ved 200 grader. Lad dem køle af og hak dem fint.
Pisk æggeblommer og sukker til en "luftig" æggesnaps med en elpisker i ca. 5 min. Tilsæt de ristede hakkede mandler. Bland mel og bagepulver og vend det drysset gennem en sigte i skummet. Pisk æggehviderne stive og vend dem i dejen. Tegn en cirkel efter en springform åpå 24ø på et stykke bagepapir. Vend papiret om og læg det på en bageplade. Smør bagepapiret med smørklatten. (skift papir efter hver bund). Kom ca. 1/3 del dej i den optegnede cirkel på bagepladen - glat dejen ud til et jævnt lag, ca. 1 cm tyk. Bag bundene, 1 ad gangen - til de er lysebrune og gennembagte ca. 10-15 min ved 200 grader. Lad dem køle af på en bagerist på papiret.

Nougatinefyld:
Hasselnøddekernerne ristes på en tør pande og sættes til side. Sukkeret smeltes til lysebrun karamel og tilsættes nøddekernerne. Hæld karamellen ud på bagepapir eller en siliconemåtte og lad den køle helt af. Hak den derpå med en tung kniv eller i blenderen til den minder om fint rasp. Husk at gemme halvdelen til pynt. Bland herefter nougatineknasen med flødeskummet.
SERVERING
Læg en bund på et kagefad og dryp Maderia på bunden. Smør herefter ca. halvdelen af nougatinefyldet på. Læg endnu en bund og gentag. Afslut med en bund øverst og rul enten marcipanlåg på, smør flødeskum på siderne og drys med nougatineknas, eller smør flødeskum på hele kagen og drys med nougatineknas over hele kagen.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Nougatine lagkage opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
Denne gode opskrift på Nougatine lagkage med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Nougatine lagkage, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Habanerõ amarillo salsa     Frisk pasta med laks og flødesovs     Abehjerne     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Grovboller     Porrer i fad med oksekød     Grønkålssalat med mandler og æbler     Shepherds Pie     Gullasch med kartoffelmos     Krydder frikadeller     sprængt kylling med peberrodssovs.     Tunmousse      Hakket Oksekød med Hvidkål     Kinesisk kylling i karry     Omelet m. skinke og ost     lagkage med råcreme & frugt     Svampet kanelkage     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com