(Opskrift fortsætter under reklamen)

Lagkage med citroncreme og hindbærmakronskum

Lagkage med citroncreme og hindbærmakronskum
Tanja & Thor

TID
1 time + ovntid (min)
Opskrift glæde: (213 pers.)

Skøn og lækker opskrift på Lagkage med citroncreme og hindbærmakronskum har været besøgt 21277 gange

DAGENS OPSKRIFT : Lagkage med citroncreme og hindbærmakronskum var dagens opskrift den 14 Dec 2017

(Opskrift fortsætter under reklamen)
Ingredienser
Fremgangsmåde

Hindbærmakron fyld:

Citroncreme:

Citroncreme:



Gratis madplaner ud fra ugens tilbud - Tilmeld dig

Bunde: Rist mandlerne i en bradepande midt i ovnen ved 200 grader. Lad dem køle af og hak dem fint. Pisk æggeblommer og sukker til en "luftig" æggesnaps med en elpisker i ca. 5 min. Tilsæt de ristede hakkede mandler. Bland mel og bagepulver og vend det drysset gennem en sigte i skummet. Pisk æggehviderne stive og vend dem i dejen. Tegn en cirkel efter en springform åpå 24ø på et stykke bagepapir. Vend papiret om og læg det på en bageplade. Smør bagepapiret med smørklatten. (skift papir efter hver bund). Kom ca. 1/3 del dej i den optegnede cirkel på bagepladen - glat dejen ud til et jævnt lag, ca. 1 cm tyk. Bag bundene, 1 ad gangen - til de er lysebrune og gennembagte ca. 10-15 min ved 200 grader. Lad dem køle af på en bagerist på papiret.

Hindbærcreme: Hak de frosne hindbær fint - evt. i en foodprocessor. Knus makronerne til pulver - evt. i en foodprocessor. Pisk fløden til en let skum og vend hindbær og de knuste makroner heri. Stil hindbærcremen tildækket i køleskabet indtil brug.

Citroncreme: Kom cremefraiche, flormelis, vaniljekorn og citronskal i en skål og pisk cremen stiv - ca. 3 min med en elpisker. Stil citroncremen tildækket i køleskabet indtil brug.

PRINT / PDF Modtag dagensopskrift

Del gerne opskriften



(Reklame)

Relaterede opskrifter

(Reklame)








Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt