(Opskrift fortsætter under reklamen)

Blødkogte æg

Blødkogte æg
Tanja & Thor

Opskrift glæde: (401 pers.)

Skøn og lækker opskrift på Blødkogte æg har været besøgt 15503 gange

DAGENS OPSKRIFT : Blødkogte æg var dagens opskrift den 18 Dec 2017

(Opskrift fortsætter under reklamen)
Ingredienser
Fremgangsmåde

PRINT / PDF Modtag dagensopskrift

Del gerne opskriften



Mere info om Blødkogte æg

Blødkogte æg er æg, der er kogt i deres skal i en kortere periode end hårdkogte æg. Blødkogte æg har en flydende eller blød konsistens i midten af ægget, mens hviderne er kogte og faste. Der er ikke noget fast tidspunkt for, hvor lang tid det tager at koge blødkogte æg, da det afhænger af størrelsen på ægget og hvor meget kogt eller flydende man ønsker, at midten af ægget skal være. Typisk vil man koge blødkogte æg i 4-6 minutter, afhængigt af størrelsen på æggene og hvor flydende man ønsker, at midten skal være. Blødkogte æg kan spises som de er med lidt salt og peber, eller de kan bruges i forskellige retter, såsom salater, supper eller som en topping på en skål med ris eller nudler.



(Reklame)

Relaterede opskrifter

(Reklame)








Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt