Annoncering | Mobil/tablet version | 218 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.445 opskrifter fra 25.101 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Brunkål med flæsk

Brunkål med flæsk

Brunkål med flæsk
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(252)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Tilføj opskrift billede
82.690
Visninger
2.147
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Helle Østenby Petersen

DU SKAL BRUGE
1 lille hvidkålshoved
3/4 kg fersk kogeflæsk (evt. lidt røget ribbensteg.
75 g margarine
2 spsk sukker
salt,
10 peberkorn
2 ½ dl vand
½ dl eddike


SÅDAN GØR DU
Kålen gøres i stand, deles i fire dele og snittes fint.
Flæsket brunes i stegegryden og tages op.
Sukker og margarine brunes i gryden, og når det er brunt tilsættes kålen, lidt efter lidt, og brunes.
Flæsket lægges i kålen, salt, vand, eddike og kulør tilsættes, og retten mørner under låg ved lille blus ca 1½ time.
SERVERING
Flæskes skæres i skiver, og på en tallerken for sig, Serveres sennep og groft rugbrød. Tips: Prøv at i stedet eller sammen med kogeflæsken, grisehaler, svineskank, eller røget ribbensteg.

 
BRUGERNES KOMMENTAR

Brian
07.11.2008, 21:41
Denne brunkål rammer lige dér jeg synes den skal! Gammeldags, simple ingredienser, der giver en god, fed, røget smag og en brunkål der kan nydes dagen efter fra mirkoovnen. Damn, tak mumur:-)

Tina Dalgaard Hansen
07.02.2008, 18:15
Elsker brunkål.... men er ikke så vild med flæsk, så istedet bruger jeg et stort stykke røget bacon og gnave ben.

Hanne- Lis Pedersen
19.01.2008, 11:07
Hjemme hos os. har vi altid brugt gode ben, i stedet for flæsk. På den måde bliver retten ikke så fed.Hilsen Hanne-Lis

Niels Jørgensen
25.10.2007, 18:48
Det er ikke helt korrekt, at brunkål helst ikke må tiføres kulør for at være brun. Tænk på pølsemandens røde pølser, hvor man for en del år siden ville have fjernet det røde tilsætningsstof. Folk ville f...... ikke have blege pølser. Så derfor skal brunkål også være brun - Basta.

Gert Beyer Sørensen
12.01.2007, 19:02
Altid godt når nogen tager brunkål alvorligt. Det er positivt. Men der behøves ikke at blive brugt kulør, det er en uskik. Sukkeret smeltes og brunes jo, ligesom til brune kartofler, hvorefter smør/fedtstof,ikke for meget, tilsættes. For meget fedtstof kan resultere i lidt bleg kål. Det brunede flæsk lægges oveni.

Johnny
26.11.2006, 19:19
Hej til jer med smagen i behold. Skøn ret men ikke tit den bliver lavet her og familien vrænger næse når talen kommer på retten. Men hør så lige her hvad vi atlid har brugt i vores familie : vi bruger den kraft der er tilbage i gryden til at lave en skøn sovs af og hælder den over kålen. Samme skønne sovs som når man laver laver "gnaveben" Kh Johnny

Kristine Jensen
21.09.2006, 08:23
Dejlig opskrift,som vi lærte at lave brunkål. Det er netop kuløren, der giver den rette farve. Bliver den brun uden, er den brændt på. Alle kødtyper er velegnede og lige velsmagende.

Bo B Madsen
17.07.2006, 22:04
Kogeflæsk er et must, dog ikke andre typer da fjerner en del af smagen, man bruger heller ikke kullør, kun for begyndere


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Brunkål med flæsk opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Brunkål med flæsk fra Maduniverset.dk i kategorien Billig mad opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Brunkål med flæsk, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Lækre opskrifter på Lucia brød til den 13 december
Se opskrifter her
Næste
Nye og klassiske opskrifter til en god juleaften - fx. brunede kartofler med skræl
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Julefrokost opskrifter
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Grønkålssalat med mandler og æbler     Mormors Stegte sild i eddike     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Krydder frikadeller     Gammeldaws æbleflæsk.     Den bedste Kylling i Karry!     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Oldes Kokoskranse     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Egyptisk linsesuppe     Børnenes kokoskugler     Bounty kugler     Knasende chokolade cornflakes     Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv     Hamburgerryg med grønlangkål & brunede kartofler     Tunmousse      Nemme æbleskiver     Farmors æbleskiver     Gode Råd - lette og luftige     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com