Hent APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
top
opskrifter
Søg i 12.210 opskrifter fra 26.506 medlemmer
i
søg
 

Brunkål med flæsk

Brunkål med flæsk
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(168)


Send via mail eller del på Google plus etc.DEL
Log ind for at gemme opskrift
GEM (9)
Tilføj opskrift billede

 
DET SKAL DU BRUGE
1 lille hvidkålshoved
3/4 kg fersk kogeflæsk (evt. lidt røget ribbensteg.
75 g margarine
2 spsk sukker
salt,
10 peberkorn
2 ½ dl vand
½ dl eddike

Se køkken/touch venlig version

Tilføj dine favorit madopskrifter

FREMGANGSMÅDE
Kålen gøres i stand, deles i fire dele og snittes fint.
Flæsket brunes i stegegryden og tages op.
Sukker og margarine brunes i gryden, og når det er brunt tilsættes kålen, lidt efter lidt, og brunes.
Flæsket lægges i kålen, salt, vand, eddike og kulør tilsættes, og retten mørner under låg ved lille blus ca 1½ time.
SERVERING
Flæskes skæres i skiver, og på en tallerken for sig, Serveres sennep og groft rugbrød. Tips: Prøv at i stedet eller sammen med kogeflæsken, grisehaler, svineskank, eller røget ribbensteg.


 
 
Brunkål med flæsk OPSKRIFT LAGT PÅ AF:
kalender
Dato
statistik
Opskrift statistik
Vist 71180, 1999, 9
Senest fra medlem
Flere opskrifter fra
Brugernes Kommentarer

Brian
07.11.2008, 21:41
Denne brunkål rammer lige dér jeg synes den skal! Gammeldags, simple ingredienser, der giver en god, fed, røget smag og en brunkål der kan nydes dagen efter fra mirkoovnen. Damn, tak mumur:-)

Tina Dalgaard Hansen
07.02.2008, 18:15
Elsker brunkål.... men er ikke så vild med flæsk, så istedet bruger jeg et stort stykke røget bacon og gnave ben.

Hanne- Lis Pedersen
19.01.2008, 11:07

Hjemme hos os. har vi altid brugt gode ben, i stedet for flæsk. På den måde bliver retten ikke så fed.Hilsen Hanne-Lis

Niels Jørgensen
25.10.2007, 18:48
Det er ikke helt korrekt, at brunkål helst ikke må tiføres kulør for at være brun. Tænk på pølsemandens røde pølser, hvor man for en del år siden ville have fjernet det røde tilsætningsstof. Folk ville f...... ikke have blege pølser. Så derfor skal brunkål også være brun - Basta.

Gert Beyer Sørensen
12.01.2007, 19:02
Altid godt når nogen tager brunkål alvorligt. Det er positivt. Men der behøves ikke at blive brugt kulør, det er en uskik. Sukkeret smeltes og brunes jo, ligesom til brune kartofler, hvorefter smør/fedtstof,ikke for meget, tilsættes. For meget fedtstof kan resultere i lidt bleg kål. Det brunede flæsk lægges oveni.

Johnny
26.11.2006, 19:19
Hej til jer med smagen i behold.
Skøn ret men ikke tit den bliver lavet her og familien vrænger næse når talen kommer på retten.

Men hør så lige her hvad vi atlid har brugt i vores familie : vi bruger den kraft der er tilbage i gryden til at lave en skøn sovs af og hælder den over kålen.
Samme skønne sovs som når man laver laver "gnaveben"

Kh Johnny

Kristine Jensen
21.09.2006, 08:23
Dejlig opskrift,som vi lærte at lave brunkål. Det er netop kuløren, der giver den rette farve. Bliver den brun uden, er den brændt på. Alle kødtyper er velegnede og lige velsmagende.

Bo B Madsen
17.07.2006, 22:04
Kogeflæsk er et must, dog ikke andre typer da fjerner en del af smagen, man bruger heller ikke kullør, kun for begyndere

Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Brunkål med flæsk opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
Denne gode opskrift på Brunkål med flæsk fra Maduniverset.dk i kategorien Billig mad opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag som omhandler opskriften Brunkål med flæsk kan du skrive et indlæg som medlemmet vil se eller skrive via Maduniverset.dk besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Populært minut for minut

Følg Maduniverset på Google Plus


medlem top
Nyhedsbrev

Hvor køber du dine madvarer?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...

medlem bund


Nyhedsbrev
Får nyheder om konkurrencer, nye tiltag, temaer m.m. ca. 1 gang pr md.

Afmeld
medlem bund

Content top
top tagcloud
Content top
Opskrifter

Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev


Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset © Kronborg 21, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]