Annoncering | Mobil/tablet version | 145 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.465 opskrifter fra 25.248 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kartoffelporresuppe m. rodfrugtschips

Kartoffelporresuppe m. rodfrugtschips

Kartoffelporresuppe m. rodfrugtschips
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(34)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Tilføj opskrift billede
1.485
Visninger
46
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Lars

den suppe er varm og rigtig dejlig cremet.

DU SKAL BRUGE
800 g skrællekartofler
1 bundt porrer
2 spsk. smør
3 kviste frisk timian
1 laurbærblad
1½ l god hjemmelavet grøntsagsbouillon
Friske rodfrugter: rødbeder, kartoffel, pastinak/persillerod, skorzonerrod


SÅDAN GØR DU
suppen:
1. Skræl kartoflerne, og skær dem i små tern. Flæk porrerne på langs, skyl dem grundigt, og skær dem i små stykker. Svits kartofler og porrer i smør i en stor gryde, til porrerne falder lidt sammen, og det begynder at dufte.
2. Tilsæt 1½ l vand, timiankviste og laurbærblad, og lad suppen koge med låget ikke helt lagt på i 20-30 minutter, til kartofler og porrer er helt møre.
3. Tag timian og laurbærblad op af suppen, og blend den (gerne med en stavblender direkte i gryden), til den er helt glat og ensartet.
4. Smag suppen til med salt og peber.
Rodfrugtscphips:
Tilberedning af chips:
Skyl rodfrugterne rigtigt godt, for at jord og andet ulækkert er på.
Hvis man har en y/tyndskræller er det bedst, at bruge den, skræl nogle tynde skiver.
Tør rodfrugterne i noget køkkenrulle eller i et viskestykke eller i en ovn med varmluft på 50 grader.
Varm 0,5 liter rapsolie i en høj kasserolle pas på den ikke bliver for varm.
For at se om olien er varm nok, putter man et stykke af sine frugter ned i olien brug en madpincet.
Hvis den er varm nok, begynd da så dit arbejde, bagefter ligger du chipsene i en si/dørslag, oven over en skål, så chipsene kan blive sprøde, drys salt over i en mængde man synes der passer til. Lig derefter chipsene på et stykke fedt sugene papir eller viskestykke i en ½ - 1 time et tørt sted. Og voila så er det blevet til chips
SERVERING
server i skåle med et drys rodfrugtchips og godt brød som tilbehør.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Kartoffelporresuppe m. rodfrugtschips opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Kartoffelporresuppe m. rodfrugtschips fra Maduniverset.dk i kategorien Suppe opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kartoffelporresuppe m. rodfrugtschips, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Habanerõ amarillo salsa     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     sprængt kylling med peberrodssovs.     Peberbøffer     Kartoffelfad med boullion     Ovnsstegt laks i folie     Kylling med salat og karrydressing     Fyldt kylling m/peberfrugt, tomat, ost og bacon     Den bedste Kylling i Karry!     Berliner pfannkuchen     Piroger med oksekød     Fantastisk salat med kylling, mango m.m.     Whiskysovs med rosmarin og løgstykker     Kongens torsk m/karry     Krydderkage med æbler     Græske frikadeller     Porrer i fad med oksekød     Svampet kanelkage     Julekage med nougat     Chili con chicken     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com