Annoncering
Hent APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
top
opskrifter
maduni-menu-left
Søg i 12.341 opskrifter fra 23.942 medlemmer
i
søg
 

Macarons med chokoladecreme

Macarons med chokoladecreme
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(256)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM (5)
Macarons med chokoladecreme

Lækre til kage og konfektbordet samt fødselsdage.

 
DU SKAL BRUGE
100g æggehvider (to bæger, hvis man vælger pastauriserede)
125 g flormelis
125g mandelmel 2,5 pose fra Dr. Oetker el. hj.lavet
125g sukker
35g vand
evt. lidt rødefrve el. pastafarve
sukkertermometer

Chokoladecreme:
50g mørkchokolade
0,75 dl piskefløde
Macarons med chokoladecremeMacarons med chokoladecremeMacarons med chokoladecreme



SÅDAN GØR DU
Start med at finde 4 store skåle, en gryde, sukkertermometer, stor sigte og elpisker el.
røremaskine frem.

(Laver du selv mandelmelet skal du koge og smutte 140g mandler og blende dem helt fint i samt lade det tørre 30 min. inden du starter på opskriften).


Skål 1:
Hæld 50g æggehvide i en skål og bland farvepasta el. 2 spsk. rødbedesaft i.

Skål 2: Bland mandelmel og flormelis og sigt det ned i skål 3, så det er helt fint og ensartet.

Rør herefter mandelmel og flormelismassen sammen med
æggehvide og farve i skål 1.

Skål 4 el. i røremaskine:
Hæld 50g æggehvide i en røremaskine og pisk dem stive.

Kog sukker og vand i en gryde ved middelvarme til høj varme til det er 118grader, mål det præcis med termometer.

Hæld herefter sukkermassen langsomt ned i skål 4/ med de piskede æggehvider imens der piskes på højestehastighed i 10-15 min. til det er kølet ned.

Vend herefter den skinnende hvide og seje marengsmasse forsigtigt med den farvede mandel/æggehvidemasse til det er ensartet i farven.

Hæld massen i en sprøjtepose, og lav fine runde flade macarons på ca. 3 cm i størrelsen på to bageplader beklædt med bagepapir. Lad dem herefter stå og tørre i en halv til en hel time, så de får en hinde.

Bag dem herefter midt i ovnen på 150 grader(varmluft) i 10-12 min.

Lad dem afkøle imens laves chokoladecremen, der også skal stå og køle af i et par timer inden brug.

Chokoladecreme.

Hæld fløden i en gryde og tænd for middelvarme. Bræk chokoladen i stykker og lad det smelte i fløden. Når det er helt smeltet og blevet til en ensartet masse, hældes det i en kod skål og køles af i køleskab nogle timer.

Den kolde chokoladecreme piskes til skum og hældes i en sprøjtepose. Herefter sprøjtes det på hver macaron og der lægges en macaron ovenpå hver som top.
Giv dem et klem og de er færdige.
SERVERING
Serveres flot på et fad til kagebuffeten el. fødselsdagen.

8.928
Visninger
130
Print
 
Opskrift statistik:
Lagt på:
Vist:
130 gang(e)
Printet:
8.928 gang(e)

Fryseegnet:
Nej

Har som favorit:
5 person(er)
OPSKRIFT LAGT PÅ AF:
Tanja & Thor
se Brugerens opskrifter Brugerens opskrifter
se Brugerens opskrifter Følg personen [log ind]
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Macarons med chokoladecreme opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Macarons med chokoladecreme med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Macarons med chokoladecreme, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Nyhedsbrev
Modtag nyheder om konkurrencer, madplaner, nye tiltag, temaer m.m. ca. 1 gang pr md.

medlem bund
Fastelavnsboller

Populært minut for minut

Følg Maduniverset på Google Plus


Nyhedsbrev

Når det er koldt, spiser du/i mere "tung" mad?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...

medlem bund


Content top


top tagcloud
Populære søgninger: Laks i ovn - Fantastisk og kan laves af alle     Charlotte russe     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Helles Franskbrød     Bollekagemand     Gullash-suppe     Rabarber crumble     Amerikanske pandekager med ahornsirup     Kaloriebombe     Thailandsk melon is     Den bedste Kylling i Karry!     Sund Jordbærdessert     jordbærfromage     Hurtig karry suppe med nudler     Hyldebærsuppe     tarteletter med rejer asparges og fiskeboller     Nemme pølsehorn     Gryderet til gæster     Orientalsk Karrysuppe m. kylling     Tomatsuppe     
Content top
Opskrifter

Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev


Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset © Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk