Hent APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
top
opskrifter
Søg i 12.242 opskrifter fra 22.662 medlemmer
i
søg
 

Macarons med chokoladecreme

Macarons med chokoladecreme
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(208)


Send via mail eller del på Google plus etc.DEL
Log ind for at gemme opskrift
GEM (4)
Macarons med chokoladecreme

Lækre til kage og konfektbordet samt fødselsdage.

 
DET SKAL DU BRUGE
100g æggehvider (to bæger, hvis man vælger pastauriserede)
125 g flormelis
125g mandelmel 2,5 pose fra Dr. Oetker el. hj.lavet
125g sukker
35g vand
evt. lidt rødefrve el. pastafarve
sukkertermometer

Chokoladecreme:
50g mørkchokolade
0,75 dl piskefløde
Macarons med chokoladecremeMacarons med chokoladecremeMacarons med chokoladecreme




FREMGANGSMÅDE
Start med at finde 4 store skåle, en gryde, sukkertermometer, stor sigte og elpisker el.
røremaskine frem.

(Laver du selv mandelmelet skal du koge og smutte 140g mandler og blende dem helt fint i samt lade det tørre 30 min. inden du starter på opskriften).


Skål 1:
Hæld 50g æggehvide i en skål og bland farvepasta el. 2 spsk. rødbedesaft i.

Skål 2: Bland mandelmel og flormelis og sigt det ned i skål 3, så det er helt fint og ensartet.

Rør herefter mandelmel og flormelismassen sammen med
æggehvide og farve i skål 1.

Skål 4 el. i røremaskine:
Hæld 50g æggehvide i en røremaskine og pisk dem stive.

Kog sukker og vand i en gryde ved middelvarme til høj varme til det er 118grader, mål det præcis med termometer.

Hæld herefter sukkermassen langsomt ned i skål 4/ med de piskede æggehvider imens der piskes på højestehastighed i 10-15 min. til det er kølet ned.

Vend herefter den skinnende hvide og seje marengsmasse forsigtigt med den farvede mandel/æggehvidemasse til det er ensartet i farven.

Hæld massen i en sprøjtepose, og lav fine runde flade macarons på ca. 3 cm i størrelsen på to bageplader beklædt med bagepapir. Lad dem herefter stå og tørre i en halv til en hel time, så de får en hinde.

Bag dem herefter midt i ovnen på 150 grader(varmluft) i 10-12 min.

Lad dem afkøle imens laves chokoladecremen, der også skal stå og køle af i et par timer inden brug.

Chokoladecreme.

Hæld fløden i en gryde og tænd for middelvarme. Bræk chokoladen i stykker og lad det smelte i fløden. Når det er helt smeltet og blevet til en ensartet masse, hældes det i en kod skål og køles af i køleskab nogle timer.

Den kolde chokoladecreme piskes til skum og hældes i en sprøjtepose. Herefter sprøjtes det på hver macaron og der lægges en macaron ovenpå hver som top.
Giv dem et klem og de er færdige.
SERVERING
Serveres flot på et fad til kagebuffeten el. fødselsdagen.



 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Macarons med chokoladecreme opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Macarons med chokoladecreme OPSKRIFT LAGT PÅ AF:
kalender
Dato

fryseegnet
Fryseegnet
Nej

statistik
Opskrift statistik
Vist 7366, 98, 4
Flere opskrifter fra
 
Denne gode opskrift på Macarons med chokoladecreme med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag som omhandler opskriften Macarons med chokoladecreme kan du skrive et indlæg som medlemmet vil se eller skrive via Maduniverset.dk besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Populært minut for minut

Julefrokost opskrifter

Følg Maduniverset på Google Plus


medlem top
Nyhedsbrev

Er dit rugbrød hjemmelavet eller købt

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...

medlem bund


Nyhedsbrev
Får nyheder om konkurrencer, nye tiltag, temaer m.m. ca. 1 gang pr md.

Afmeld
medlem bund

Content top
top tagcloud
Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Laks i ovn - Fantastisk og kan laves af alle     Mørbradgryde m. ris     Kylling med bacon, mozarella og pesto     Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Hjemmelavet fyldt chokolade     Den bedste Kylling i Karry!     Ris a' la mande - den bedste!     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svampet kanelkage     Andesteg, langtidsstegt     Grønkålssalat med mandler og æbler     Nemme pølsehorn     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Spagetti carbonara     Gullasch med kartoffelmos     Børnenes kokoskugler     Pastaret i fad     Lækker kage med chokolade, kokosmel, mandler og rosiner.     Farmors æbleskiver     
Content top
Opskrifter

Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev


Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset © Kronborg 21, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Skønhedsuniverset.dk | Sodavandspriser.dk | Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk