Annoncering | Mobil/tablet version | 149 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.452 opskrifter fra 25.243 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kylling i karry med peanuts og bacon

Kylling i karry med peanuts og bacon

Kylling i karry med peanuts og bacon
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(243)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Kylling i karry med peanuts og bacon
9.541
Visninger
268
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Maiken

Dejlig nem wok ret med karry og penne pasta. Ungerne er vilde med den, og så er det en forholdsvis billig ret.

Du kan fryse denne ret
DU SKAL BRUGE
750 g kyllingefilet
4 tsk karry
1 spsk tørret basilikum
3 tsk sukker
1 tsk salt
4-5 spsk creme fraiche 9 %
1 stor rød peberfrugt
1 stort løg
1 stort fed hvidløg
1 pakke bacontern
1 håndfuld peanuts
1 spsk kokosolie til stegning
Olie til stegning
1 bouillonterning (høns eller klar)
Maizena mel til jævning (evt den færdige sovsejævning til hvid sovs)
500 g pennepasta


SÅDAN GØR DU
Løg og peberfrugt skæres ud og steges i en blanding af kokosolie og alm. olie i en wok. Hældes herefter i en skål. Kyllingen skæres i strimler og brunes i wokken evt tilsat alm olie, hvis wokken er for tør. Når kyllingen er stegt ( gøres evt. af 2 omgange alt efter størrelsen på wokken), tilsættes karry, basilikum, sukker, salt og 1 fed hakket hvidløg. Løg og peberfrugt hældes tilbage i wokken og blandes sammen.

Herefter hældes 7 dl vand over, og en bouillon terning smuldres i. Retten simrer herefter under låg i ca. 20 minutter.

Bacontern steges på en pande, og pastaen koges i en gryde efter anvisning.

Når retten har simret færdig, tilsættes cremefraiche og koges herefter op. Tilsæt jævning til retten har den ønskede konsistens. Smag til med salt og peber. Hæld herefter peanuts og bacon i og lad retten stå nogle minutter.

Når pastaen er kogt færdig, hældes den enten i wokken og blandes sammen, eller pastaen hældes i et fad og karryretten hældes over og blandes sammen med pastaen. Serveres straks.
SERVERING
Serveres med ciabatta eller andet flute.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Kylling i karry med peanuts og bacon opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Kylling i karry med peanuts og bacon med billede fra Maduniverset.dk i kategorien opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kylling i karry med peanuts og bacon , kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Røræg i ovn     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Den bedste Kylling i Karry!     Pirogger med oksekød     Frisk pasta med laks og flødesovs     Grønne asparges med bacon     Gløgg     Nemme pølsehorn     Grov go'e boller     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Blødende chokoladekage     Net indbagt kalvefilet med rodfrugter- stegte kartofler og r     Smørstegt rosenkål m. bacon     Grovboller     Fersken suppe (den er genial)     chilenske empanadas     Gammeldags tykmælk     Stegt lammekølle med rosmarin og hvidløg     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com