Annoncering | Mobil/tablet version | 225 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.449 opskrifter fra 25.240 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Mager skinke sylte

Mager skinke sylte

Mager skinke sylte
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(150)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Tilføj opskrift billede
20.410
Visninger
387
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Ghita Østenby

DU SKAL BRUGE
1 svineskank (få slagteren til at dele den i 2 dele)
4 laurbærblade
1 porre
1 + 2 (ikke for store) løg
20 peberkorn
evt. 5-10 skiver pastinak el. persillerod
salt/peber
5-8 blade husblas
Evt. muskatnød





SÅDAN GØR DU
Vask skanken i koldt vand og sæt skank, istandgjort porre/evt. rod, 1 skivet løg + krydderier over og bring det i kog. Vandet skal netop dække skanken. Har man en rest tør hvidvin - kan den fint hældes i kogelagen. Skum urenheder fra suppen 2-3 gange. Lad skanken småkoge 2-3 timer. Den er færdig når benet nemt løsnes fra kødet. Sæt husblassen i en skål koldt vand. Læg den kogte skank på et fad, si suppen i lille gryde og lad den stå og koge ind for svag varme. Fjern sværen fra skanken med en kniv og smid den udkogte svær bort. Fjern og smid ligeledes benet bort og fjern evt. sener fra svinekødet. Skær det nu reelle kød/og lidt fedt i små terninger. - Lider man af tidens hastværk - kan foodprocessor bruges. Hak 2 pillede rå løg fint (evt. blender). Tag gryden med suppen af varmen. Vrid husblassen og opløs den i suppen. 1'ste lag: Læg 1/4 af det hakkede skinkekød i en skål eller form, drys med groft salt og peber + 1/4 af det fint hakkede løg. Drys evt. med lidt stødt muskatnød. Hæld 1/4 af suppen (med husblas i) over for fortsæt processen indtil kød og suppe er anvendt. Stil sylten under let pres i køleskab (et døgns tid) og sylten er klar til at spise.
SERVERING
Serveres med (helst hjemmerørt) sennep og helst (nykogte) marinerede rødbeder.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Mager skinke sylte opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
Denne gode opskrift på Mager skinke sylte fra Maduniverset.dk i kategorien Buffet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Mager skinke sylte, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Mørbrad i gorgonzola     Den bedste Kylling i Karry!     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Abehjerne     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Tina's fastelavnsboller     Mørbradgryde m. ris     Grønkålssalat med mandler og æbler     Helstegt Oksestriploin     Svampet kanelkage     Indbagt mørbrad     Nachos m/kylling     Fastelavnsboller med flødeskum     Gratinerede grønsagssnitter     pommes anna     Saltimbocca     Vandbakkelser Med Hindbærskum & Chokolade     Tunmousse      Frisk pasta med laks og flødesovs     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com