Annoncering | Mobil/tablet version | 178 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.449 opskrifter fra 25.224 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Sprængt saftig flæskesteg

Sprængt saftig flæskesteg

Sprængt saftig flæskesteg
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(299)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Tilføj opskrift billede
17.510
Visninger
250
Print
Kategori
til personer
til 6
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Tanja & Thor

Lav en saftig sprængt flæskesteg med sprødesvær, men husk man skal starte 2 dage før

DU SKAL BRUGE
1½ kg svinekam/flæskesteg

saltlage:
2 l. vand
300 g. groft salt
300 g. sukker
2 laurbærblade
2 kviste timian
10 sorte peberkorn


SÅDAN GØR DU
Kog saltlagen i 5 min. og afkøl den helt.
Læg kødet i så kødet er helt dækket af lagen.
Lad kødet sprænge i 2 døgn i køleskab.

Tag svinekam/flæskesteg ud af køleskabet og dup den tør.
Lad nu svinekam/flæskesteg opnå stuetemperatur

Læg svinekam/flæskesteg med sværsiden ned af i et ovnfast fad Kom laurbærblade i fadet og hæld kogende vand på op til hvor kødet starter
Sæt svinekam/flæskesteg i en kold ovn og varm den op til 200 grader og derefter steges i 25 min.

Tag svinekam/flæskesteg ud af ovnen og vend den så sværende vender op af.
Gnid groft salt på sværsiden og ned imellem sværene.
Sæt stegen i ovnen indtil centrumtemperatur er 55 grader (1½-2 timer.)
Er sværene bløde tager du svinekam/flæskesteg ud af ovnen og varmer ovnen op til 250 C eller på grill
Når ovnen er varm sætter du svinekam/flæskesteg ind og giver den til sværene er sprøde og centrumtemperatur er 65 grader.

Klar til servering.

SERVERING
server med brundekartofler, rødkål, syltet agurker og sovs.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Sprængt saftig flæskesteg opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Sprængt saftig flæskesteg fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Sprængt saftig flæskesteg, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Lækre varme supper
Se opskrifter her
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Cremet grønsagssuppe     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Grovboller     Krydder frikadeller     Porrer i fad med oksekød     Den bedste Kylling i Karry!     Bagte grøntsager     Gratinerede grønsagssnitter     Hakket Oksekød med Hvidkål     Frisk pasta med laks og flødesovs     Tunmousse      Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     pommes anna     Gullasch med kartoffelmos     Indbagt mørbrad     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Ristaffel med svinekød     Bagt rodfrugtmos     Nemme pølsehorn     Madbrød m. gulerod, groft salt og oregano.     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com