Annoncering | Mobil/tablet version | 182 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.449 opskrifter fra 25.242 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Langtidshævede flutes

Langtidshævede flutes

Langtidshævede flutes
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(144)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Langtidshævede flutes
3.871
Visninger
66
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]
Lækre, rustikke og grovporet flutes. Er lidt besværlige at lave, men De er al besværet værd. Det er vigtigt ingen led bliver sprunget over.

Du kan fryse denne ret
DU SKAL BRUGE
Der skal laves dej af to omgange. Først en såkaldt Poolish fordej aftenen før. Næste dag blandes der så flere ingredienser i og den røres og hæver igen.

1.fordej:
210 g øko Hvedemel
2 dl koldt vand
3 g øko gær

2.dej: (slutresultatet)
Den færdige fordej blandes med
4 dl koldt vand
5 øko gær
630 g øko Hvedemel

1 spsk. havsalt (først senere)
1/4 - 1/2 dl koldt vand (først senere)


1/4 - 1/2 dl olie, koldpresset øko olivenolie
til at smøre formen med.


SÅDAN GØR DU
fordej:
Gæren røres ud i det kolde vand og melet tilsættes.
Rør godt rundt.Dæk herefter skålen til med stramfil eller et tætsluttet låg. Lad den stå ved stuetemperatur natten over i 6-10 timer.

2.dej:
Hæld fordejen i en rørermaskine og bland vand, gær og mel i fordejen.
Herefter æltes dejen ved lav hastighed i 10 min. Og derefter kraftigt i 2 min.

Herefter æltes dejen igen ved lav hastighed og det sidste vand og salt tilsættes. Derefter æltes dejen kraftigt igen i ca. 5 min. til dejen er elastisk, smidig og skinnende.

En stor form smøres (bradepande el. lign.) med olien. Derefter lægges dejen ned i formen. Lad den hæve, lunt og tildækket, i 1 1/2 time.

Dejen vendes og formes som en konvolut. Herefter skal den hæve i yderligere 1 1/2 time.

Skær derefter forsigtigt dejen over i 4. Det er vigtigt, at luftboblerne i dejen ikke bliver forstyrret for meget, da det er meningen at brødet skal være med store lufthuller. Tag rigeligt med olie på hænderne og løft de 4 flutes op af formen et ad gangen og sno dem med hænderne imens de er i luften på vej over på en bageplade beklædt med bagepapir. Der skal være to flutes på hver bageplade med god afstand.

Bag én plade ad gangen.

Bagetid: Ca. 25 min i en 275C forvarmet ovn (varmluft 255C) Sæt brødene ind og skru straks ned på 225C (varmluft 200C). Efter 10 min bagning åbnes ovndøren så der kommer lidt luft ind til brødet. Dette gentages efter 20 min.
SERVERING
Serveres til et godt ostebord eller en god suppe.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Langtidshævede flutes opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Langtidshævede flutes med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Langtidshævede flutes, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Mørbrad i gorgonzola     Den bedste Kylling i Karry!     Abehjerne     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Frisk pasta med laks og flødesovs     Helstegt Oksestriploin     Grønkålssalat med mandler og æbler     Fastelavnsboller med flødeskum     Nachos m/kylling     pommes anna     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Tina's fastelavnsboller     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Svampet kanelkage     Tunmousse      Indbagt mørbrad     Grønne asparges med bacon     Porrer i fad med oksekød     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com