Annoncering | Mobil/tablet version | 113 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.452 opskrifter fra 25.243 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Sticks af kalv/svine fars med Teriyakisauce

Sticks af kalv/svine fars med Teriyakisauce

Sticks af kalv/svine fars med Teriyakisauce
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(121)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Sticks af kalv/svine fars med Teriyakisauce
3.301
Visninger
46
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]
Lækre Sticks som kan laves istedet for fx. frikadeller

DU SKAL BRUGE
500 g. kalv/svine fars
4 spsk sojasauce
4 spsk mirin
3 tsk sorte sesamfrø
½ løg hakket eller revet meget fint.
1 æg
bambusspyd
Oliven olie til stegning.

½ dl. Kikkoman teriyakisauce
½ dl vand
1 tsk.marizena
1 knivspids sukker


SÅDAN GØR DU
Rør alle ingredienserne til farsen sammen i en røremaskine i 5-10 min. En håndmixer kan også bruges. Stil farsen på køl i 30-60 min.

Kødbollerne skal dampes i en bambussteamer (fås hos japanske købmænd) eller i en stor gryde med låg. Læg en metalskål eller porcelænsskål i bunden af gryden og hæld vand i gryden til 2 cm under kanten. Bring det i kog. Form boller på størrelse med store vindruer og læg dem på en middagstallerken med lidt afstand imellem. Middagstallerken skal kunne være i gryden. Når vandet koger, sættes tallerkenen oven på skålen i gryden. Vandet må ikke kunne koge højt op, så det når over tallerkenen, for så bliver bollerne kogt i stedet. Låget lægges på og de dampes 6-8 min. til de er faste.

Bollerne sættes på spyd og steges let gyldne på den flade side på en stor pande i lidt olie.

Teriyakisauce og vand hældes i en kasserolle og marizenaen og sukker piskes i. Det bringes i kog.
SERVERING
Pensel teriyakisaucen på bollerne og server med ris, citronbåde og lynstegte grønsager som fx squash, gulerødder og forårsløg. Kan også servere Hjemmelavet Sushi til
Sticks af kalv/svine fars med Teriyakisauce - 10653-DSC_0139.JPGSticks af kalv/svine fars med Teriyakisauce - 10653-DSC_0138.JPGSticks af kalv/svine fars med Teriyakisauce - 10653-DSC_0140.JPGSticks af kalv/svine fars med Teriyakisauce - 10653-DSC_0141.JPG

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Sticks af kalv/svine fars med Teriyakisauce opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Sticks af kalv/svine fars med Teriyakisauce med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Sticks af kalv/svine fars med Teriyakisauce, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Pirogger med oksekød     chilenske empanadas     Nemme æbleskiver     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Smørstegt rosenkål m. bacon     Stegt lammekølle med rosmarin og hvidløg     Stegt Laks m/ smørdampede kartofler     Blødende chokoladekage     Ovnsstegt laks i folie     Gammeldags tykmælk     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Fedtfattig kartoffelfad.     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Pastaret i fad     Fødselsdagsboller med kærnemælk     Moussaka med squash og græskyoghurt     Pandekager med æblemos     Frisk pasta med laks og flødesovs     Havregrynstoppe med appelsin     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com