(Opskrift fortsætter under reklamen)
Quinoa boller med gojibær og valnøddekerner
Skøn og lækker opskrift på Quinoa boller med gojibær og valnøddekerner har været besøgt 6802 gange
Dag 1: Skyl quinoa og kom den i en gryde sammen med 2 dl vand. Kog guinoa under låg ved svag varme i ca. 12 min. Tag gryden af varmen og lad quinoa trække under låg i ca.10 min. Afkøl quinoa og lad det stå, mens du laver dejen.
Dag 2: Tag dejen ud af køleskabet. Dyp en stor spiseske i lidt koldt vand og form dejen ved hjælp af skeen til boller. Læg bollerne på en bageplade med bagepapir og lad dem stå tildækket et lunt sted i ca. 30 min. Bag bollerne ved 200 grader (ikke varmluft) i ca 20 min.
Tips: Hvis du ønsker mere blanke boller kan du pensle dem med æg lige inden de skal i ovnen. Jeg kan bedst lide dem, når de er rustikke.
Servering til Quinoa boller med gojibær og valnøddekerner
Relaterede opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt
Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset