(Opskrift fortsætter under reklamen)

Pink grape salat med chilimandler og avocado

Pink grape salat med chilimandler og avocado
Diana Wi

TID
30 (min)
Opskrift glæde: (12 pers.)

Skøn og lækker opskrift på Pink grape salat med chilimandler og avocado har været besøgt 3254 gange

(Opskrift fortsætter under reklamen)
Ingredienser
Fremgangsmåde

Se den fulde version af opskriften inklusiv video tutorial, hvordan man nemt skærer grape skiver på min blog:

Til salaten:

Til chilimandlerne:

Til citrusdressingen:



Gratis madplaner ud fra ugens tilbud - Tilmeld dig

Salaten:

Skær skrællen af grapefrugterne med en skarp kniv og sørg for at fjerne alt det hvide helt ned til frugtkødet. Det kan være meget svært at skære en moden grapefrugt, da de ofte er meget bløde og saftige. Jeg har brugt denne video, som jeg synes er fantastisk god og nem at gå til (se den på min blog) Husk at gemme grape saften fra skærbrættet til citrusdressingen:

Chilimandlerne: Tænd ovnen på 130 grader. Kom mandler, paprika, chili, spidskommen, hvidløgspulver, salt og vand i en skål og bland det hele godt sammen, så alle mandlerne bliver dækket godt af blandingen. Fordel mandlerne på en bageplade med bagepapir og sæt dem i ovnen i ca. 1½ time. Husk at røre rundt i dem undervejs ca. 2-3 gange. Citrusdressingen: Pres saften af citronen og bland den med grapesaften fra graperesterne, olivenolie og honning. Smag dressingen med salt og peber. Anret salaten som vist på billedet: Vend salaten meget forsigtigt med citrusdressingen og arranger den på et salatfad. Læg avocadoskiverne og grapefrugtbådene på og drys til sidst med chilimandlerne. Server som du har lyst til!

PRINT / PDF Modtag dagensopskrift

Del gerne opskriften



(Reklame)

Relaterede opskrifter









Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt