Annoncering | Mobil/tablet version | 169 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.465 opskrifter fra 25.253 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Spinatroulade med tun/laks

Spinatroulade med tun/laks

Spinatroulade med tun/laks
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(28)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Spinatroulade med tun/laks
22.503
Visninger
609
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Jane Hvid

Spinatroulade med tun/laks var dagens opskrift den 17.01.2016

Du kan fryse denne ret
DU SKAL BRUGE
Bund:
450 g. Helbladet spinat (dybfrost)
4 æg
1,5 dl. Piskefløde
Salt og peber

Fyld:
200 g. Bukol naturel
Saft af en 1/2 citron
100 g. tun (kan erstattes med 200 g. koldrøget laks)
1/2 rød peber i tern
1/2 løg i tern
1/4 bouillonterning (grøntsags) opløst i lidt vand

Dressing:
250 g. Cremefraiche
125 g. Mayonaise
1/4 ds. koncentreret tomatpure (35 g.)
Sukker/salt/citron/paprika





SÅDAN GØR DU
Spinaten tøes op og presses fri for væde. Frisk spinat kan også bruges, men den skal blancheres først, og du skal beregne noget mere, mindst det dobbelte.

Spinaten blendes med æggeblommer, salt og peber.

Æggehvider piskes stive og vendes i spinatmassen. Massen smøres ud på et stykke smurt bagepapir ca 1/2 cm tykkelse.

Bages ca 10 min v 200 grader C. alm. ovn. Skal føles fast men ikke tør. Efter bagning dækkes spinaten til med et fugtigt viskestykke.


FYLD:
Ost røres med rød peber, løg, bouillon, tun og citron saft. Smages til med salt og peber.

Spinatmassen lægges på bagepapir med bunden opad. Oste/tun massen smøres forsigtigt på spinatpladen. Det hele rulles sammen og pakkes ind i bagepapiret. Hviler i køleskab mindst 3 timer men gerne til næste dag.

Ved servering skæres rouladen i tynde skiver og pyntes med citron, tomat og en dildkvist. Hvis man fryser rouladen er det nemmere at skære pæne runde skiver.

SERVERING
Ved servering skæres rouladen i tynde skiver og pyntes med citron, agurk, tomat, rejer og en dildkvist. Hvis man fryser rouladen er det nemmere at skære pæne runde skiver

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Spinatroulade med tun/laks opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Spinatroulade med tun/laks med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Spinatroulade med tun/laks, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Mormors pandekager     Hjemmelavet sky     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Ristaffel     Nachos m/kylling     Den bedste Kylling i Karry!     Piment sauce     Fødselsdagsboller med kærnemælk     Alt i ét fad     Kyllinge tærte     Mørbradgryde m. ris     pommes anna     Forloren hare m ribs-flødesovs     Tunmousse      Citronfromage med hele æg     Fedtfattig gratin med grøntsager og skinke     Tørrede abrikoser med bacon     Lammekølle med kartofler i fad     Tykkam classico.     Kold Kyllingesalat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com