Annoncering | Mobil/tablet version | 222 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.449 opskrifter fra 25.236 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Grøntsagsbomber med pebersovs

Grøntsagsbomber med pebersovs

Grøntsagsbomber med pebersovs
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(9)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Grøntsagsbomber med pebersovs
1.711
Visninger
23
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Iwan Bonnén

Lækre og nemme grøntsagsbøffer.

Du kan fryse denne ret
DU SKAL BRUGE
Grøntsagsbomber:
• 700 g kogte kartofler
• 1 kop frosne ærter+gulerødder
• ½ kop hakket broccoli
• ½ kop hakket blomkål
• 1 kop mel
• 1 æg
• 1 kop rasp
• Olie til stegning

Pebersovs:
• 2 dL vand
• Ca. 100 g selleri
• 1 kartoffel
• 1 løg
• 1 peberfrugt
• 1 spsk. Dijon sennep
• 2 fed hvidløg
• ½ tsk. cayennepeber
• ½ tsk. revet muskatnød
• ½ tsk. friskkværnet peber
• 1 tsk. salt
• Ca. ½ kop revet ost


SÅDAN GØR DU
Grøntsagsbomber:
De kogte kartofler moses og broccolien, blomkålen samt ærter/gulerødderne røres i mosen med en ske. Form hver »bombe« til en lille kugle og tryk den lidt flad til form som en nugget. Vendes først i mel, dernæst i sammenpisket æg og til sidst i rasp eller knuste cornflakes. Steges gyldne på panden i olivenolie eller smør ca. 5 minutter på hver side.

Pebersovs:
Alle ingredienserne til sovsen undtagen osten skæres i stykker, fyldes i en gryde og koges ved svag varme ca. 20 min. Hældes derefter i en blender og blendes til en puré. Hældes tilbage i gryden, hvorefter den revne ost tilsættes under omrøring. Fortsæt omrøringen indtil al osten er smeltet. Velbekomme :)


TIPS:
• I stedet for vand kan man evt. bruge mælk (eller soja-mælk, ris-mælk, kokosmælk … osv.) til sovsen.
• Grøntsagsbomberne kan evt. også bages i ovnen eller frituresteges. Hvis de bages i ovnen, skal de nok pensles med lidt olie først.
• Det er ikke strengt nødvendigt at tø de frosne ærter/gulerødder op først. Man kan dog overhælde dem samt broccolien og blomkålen med kogende vand og lade dem trække et par minutter.
• Krydderimængderne er circa-angivelser. Man kan tilsætte mere eller mindre for at gøre sovsen stærkere eller mildere efter ens egen smag.
• Til sovsen på billedet er der anvendt en rød peberfrugt. Vil man have en mere gul farve kan man i stedet vælge en gul peberfrugt eller også tilsætte lidt gurkemeje.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Grøntsagsbomber med pebersovs opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Grøntsagsbomber med pebersovs med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Grønsager opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Grøntsagsbomber med pebersovs, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Vores brugere har lagt nogen af de bedste fastelavnsboller på Maduniverset, alt fra børnenes favoritter, fastelavnsboller med citronglasur, fedtfattige fastelavnsboller til fastelavnsboller lavet med vandbakkelsedej og med Baileys glasur
Se opskrifter her
Lækre varme supper
Se opskrifter her
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Marmorkage uden æg     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Grillet banan     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Bruschetta med tomat, brændenælde og gedeost.     pommes anna     Indbagt kylling m. ananas & bacon     Tunmousse      Hakket Oksekød med Hvidkål     Frisk pasta med laks og flødesovs     Grønkålssalat med mandler og æbler     Abehjerne     Nachos m/kylling     Svampet kanelkage     Grov go'e boller     Ristaffel     Omelet m. skinke og ost     sydhavskylling     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com