Annoncering | Mobil/tablet version | 172 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.451 opskrifter fra 25.243 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Halloween kage kirkegård

Halloween kage kirkegård

Halloween kage kirkegård
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(21)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Halloween kage kirkegård
3.684
Visninger
64
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]
Fantastisk kage, der er nem at lave, ser uhyggelig ud og som er god til mange, når man holder halloweenfest.

Du kan fryse denne ret
DU SKAL BRUGE
Kage:
200g mørk chokolade
- 5 dl sukker
- 5 dl mel
- 6 æg
- 3 dl. cremefraiche
- 300 g smeltet smør
Glasur:
200g Chokolade, (min. 55% max. 75%)
100g smør
2 pasteuriserede æg
350g Flormelis

Pynt:
1 pk Bastognekiks/
1½ dåse vaffelrør
100g Chokolade el.flormelis med sort farve til
skrift.
blend kagekant til kagesnulder, som skal bruges til jord.
2 cm kagekant til at skære kister af.
Udover det skal man købe små kranier, arme og ben, spøgelser, edderkopper mm. til pynt. Man kan også selv lave kranier og ben og arme i marcipan, som her på billedet.


SÅDAN GØR DU
Kage:
Smelt chokolade og smør ved meget lav varme i en gryde eller forsigtigt i mikroovn.
- beklæd bradepanden med bagepapir og smør det
- Pisk æg og sukker luftigt i 2 min. pisk den let afkølede smør og chokolademasse i og dernæst creme fraichen. Pisk til sidst melet i ved laveste hastighed. Hæld dejen i bradepanden
- Sæt kagen i en 170 grader varm ovn i midten og bag den ved ca. 35 min, men tjek evt. undervejs med en kniv eller strikkepind, og hold øje med kagen.

Afkøl Kagen til den er HELT kold/afkølet. Gerne til næste dag.

Pynt forberedelse inden glasur: Smelt chokolade eller lav en sort glasur og skriv R.I.P på bastognekiks samt lav kryds og kors tegn.

Glasur:
smelt smør og chokolade over vandbad i en gryde eller forsigtigt i mikroovn. Afkøl det.
Pisk æg og flormelis hvidt og luftigt i et par min. Pisk herefter chokolade/smørmassen i og pisk igen et par min.

Skær 1 cm kant af kagen hele vejen rundt og 2 cm i den ene ende. Dette skal bruges til pynt.

Smør glasur på hele kagen også på kanterne. Skær vaffelrørene over på midten og pres dem ind i kanten hele vejen rundt på kagen som et hegn. Skær 2 paralle snit på 3 cm med ½ cms mellemrum, de steder du vil presse bastognekiks (bagsiden ud af) ned som gravsteder. Pres kiksene ned i snittene og hæld lidt blendet kagesnulder ned foran hvert gravsted med en spiseske. Skær kister af den bredste kanst, der var skåret af og lav kors på med den smeltede chokolade. Pynt med kranier, spøgelser, edderkopper mm.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Halloween kage kirkegård opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Halloween kage kirkegård med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Halloween kage kirkegård, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Krydder frikadeller     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Abehjerne     Den bedste Kylling i Karry!     Original English Cupcakes     pommes anna     Grønkålssalat med mandler og æbler     Frisk pasta med laks og flødesovs     Pasta Cabonara uden æg     Nachos m/kylling     Mørbradgryde m. ris     Den bedste ungarske gullasch     Glaserede løg.     Grønne asparges med bacon     Peberrodssovs     Koteletter i Fad med paprika     kanin i ovn med bacon     indbagt oksemørbrad / Beef Wellington      Svampet kanelkage     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com