Annoncering | Mobil/tablet version | 141 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.452 opskrifter fra 25.243 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Dosa (diffrent fillings and chutney)

Dosa (diffrent fillings and chutney)

Dosa (diffrent fillings and chutney)
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(1)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Tilføj opskrift billede
447
Visninger
6
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Jan

Jeg har fået Indisk kæreste og dette er hendes favorit ret fra Indien, jeg besluttede derfor at finde en masse opskrifter og se en masse youtube videoer og syntes at jeg nu er et sted hvor denne opskrift er klar til at ligge op :) Håber i vil nyde den. Mange af ingredienserne kan købes i de små afganske eller indiske kiosker, F.eks. ligger der nogle stykker bag KBH Hovedbanegaard jeg selv bruger.

DU SKAL BRUGE
Dosa (ris mandekage)
2 kopper URAD DAL (Uden skal)
1 kop Basmatiris
1 kop Prboiled basmatiris
2 spsk. bukkehornsfrø
Salt

Masala (Katoffel fyld)
4 - 6 katofler
150 g cashew nødder
15 Karryblade (friske er klart bedst)
2 spsk. chana dal (Kickærter)
3 store løg (hakket)
1 tsk. Seenepsfrø
1 tsk. Spidskommen
1-2 hakket små grønne chili
1 tsk. ginger paste
4 spsk. frisk hakket korriander
2 tsk. Gurkemeje
200 g. smør
salt

Kyllinge fyld
- Kommer

Chutney:
- Kommer

Samba:
- Kommer


SÅDAN GØR DU
Dosa:
1.
Put alle ingrediencerne sammen i en stor skål og rens dem i vand. si vandet fra.

2.
Dæk det med rent vand og lad det trække minimum 8 timer. Si vandet fra.

3.
Blend det sammen med ren vand til konsistencen bliver fin og tyn og ligesom løber af skeen meget nemt, det kan være svært at ramme den rigtige konsistence. Det kommer kun med øvelse, men det smager fint alligevel.

4.
Nu skal dejen formentere, dette gør den klart bedst i et varmt og tørt miljø, jeg sætter den i ovnen og tænder for varmeluften uden varme i 12 - 24 timer. Det har virket for mig.

5.
Tilsæt salt og rør rundt, dejen skal lugte lidt surt når den er færdig. Man kan sagens lave til flere dage og gemme det i køleskabet, formenteringen stopper når saltet er tilsat.

6.
Man bruger en god øseske og hælder det på midten af panden, sætter bunden af øseskeen på panden dog løftet meget lidt over og laver en spiral ud af stille og rogligt så man får en tynd lag over panden (Dette er nemmest på en kold pande). Dosa er klar når den slipper, jeg bruger et halvt løg og dypper det i olie og så påføre panden og når Dosa er fast på toppen dupper jeg den med olie med løget også.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Dosa (diffrent fillings and chutney) opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Dosa (diffrent fillings and chutney) fra Maduniverset.dk i kategorien Vegetar opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Dosa (diffrent fillings and chutney), kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Krydder frikadeller     Abehjerne     Den bedste Kylling i Karry!     Original English Cupcakes     pommes anna     Grønkålssalat med mandler og æbler     Frisk pasta med laks og flødesovs     Pasta Cabonara uden æg     Mørbradgryde m. ris     Nachos m/kylling     Den bedste ungarske gullasch     Grønne asparges med bacon     Røræg i ovn     Koteletter i Fad med paprika     Svampet kanelkage     Glaserede løg.     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Peberrodssovs     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com