Annoncering | Mobil/tablet version | 218 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.449 opskrifter fra 25.236 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Påskeæg med ingefær marcipan og karamel (Dulce de Leche)

Påskeæg med ingefær marcipan og karamel (Dulce de Leche)

Påskeæg med ingefær marcipan og karamel (Dulce de Leche)
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(2)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Påskeæg med ingefær marcipan og karamel (Dulce de Leche)
674
Visninger
17
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

maduniverset.dk

Lækre påskeæg hvor vi bruger kondenseret mælk (Dulce de Leche) som laves til karamel og med marcipan hvor vi blander frisk hakkede ingefær i. mums

DU SKAL BRUGE
1 dåse kondenseret mælk
400 g. Marcipan
4 spsk. friskhakket ingefær
300 g. mørk chokolade
40 g. hvid chokolade


SÅDAN GØR DU
- Læg den kondenseret mælk i en gryde (skal dækkes med vand)
- Bring vandet i kog og lad det småkoge under låg i 3 timer
- Stil nu på køl min. en time gerne natten over.
- Det hakkede ingefær blandes med marcipan
- Rul marcipanen ud og lav små firkanter ca. 4x4 cm og læg lidt karamel (Dulce de Leche) i midten
- Fold nu sammen så det ligner et æg
- Chokoladen som er smeltet (vandbad eller chokolade smelter) dypper man nu alle marcipan/karamel stykkerne i og sættes på husholdnings film
- Til sidst varmer man den hvide chokolade og hælder på en dybfrost pose, der klippes et lille hul og man laver striber på chokolade påskeæggene.
- lad størkne på køl en time og det er klar til servering.
Påskeæg med ingefær marcipan og karamel (Dulce de Leche) - 10909-DSC_0598.JPGPåskeæg med ingefær marcipan og karamel (Dulce de Leche) - 10909-DSC_0599.JPGPåskeæg med ingefær marcipan og karamel (Dulce de Leche) - 10909-DSC_0600.JPG

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Påskeæg med ingefær marcipan og karamel (Dulce de Leche) opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Påskeæg med ingefær marcipan og karamel (Dulce de Leche) med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Julekonfekt opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Påskeæg med ingefær marcipan og karamel (Dulce de Leche), kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Vores brugere har lagt nogen af de bedste fastelavnsboller på Maduniverset, alt fra børnenes favoritter, fastelavnsboller med citronglasur, fedtfattige fastelavnsboller til fastelavnsboller lavet med vandbakkelsedej og med Baileys glasur
Se opskrifter her
Lækre varme supper
Se opskrifter her
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Marmorkage uden æg     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Grillet banan     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Bruschetta med tomat, brændenælde og gedeost.     pommes anna     Indbagt kylling m. ananas & bacon     Tunmousse      Frisk pasta med laks og flødesovs     Hakket Oksekød med Hvidkål     Grønkålssalat med mandler og æbler     Abehjerne     Nachos m/kylling     Svampet kanelkage     Grov go'e boller     Ristaffel     Omelet m. skinke og ost     sydhavskylling     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com