Annoncering | Mobil/tablet version | 178 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.419 opskrifter fra 24.641 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Andesteg

Andesteg

Andesteg
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(446)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Andesteg
129.366
Visninger
3.999
Print

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Gæstekok

Den perfekte andesteg

Andesteg var dagens opskrift den 10.11.2014

DU SKAL BRUGE
1 and på 3-3 1/2 kg
salt og peber
2 syrlige æbler
ca. 15 svesker uden sten

sauce:
hals, vingespidser, kråse og
hjerte 1 lille løg
1 lille gulerod
evt. 2 tsk andebouillon
1/2 liter vand
1 spsk smør
1/2 spsk hvedemel
1 dl fløde 13%



SÅDAN GØR DU
Tag indmaden ud af anden, og tør den godt. Hug vingespidser og hals af, og gem dem til saucen. Gnid anden ind- og udvendigt med salt og lidt peber. Skær æblerne i både, og kom dem i anden sammen med sveskerne. Luk med kødnåle. Læg den på risten over bradepanden med brystet nedad. Brun først 20 minutter ved 250C. Vend den, og dæmp varmen til 160C. Hæld evt. fedtet fra. Kom 4-5 dl vand i bradepanden, og lad anden stege til den er færdig, ca. 2 timer. Mærk ved låret, om det løsner sig let, og stegesaften er helt klar. Lad anden køle lidt af, inden den parteres. Skær lårene fri helt om på ryggen. Del i over- og underlår. Skær brystet fri på hver side, og del det i 3-4 stykker. Eller del anden på begge sider af rygraden, og klip/skær bryst og ryg ud sammen.

Sauce:
Kog hals, vingespidser, kråse og hjerte sammen med grønsagerne og evt. bouillon 1 time. Si det (det kan gøres i god tid). Hæld stegeskyen fra anden oveni. Lad det stå et øjeblik, og skum fedtet af (det lægger sig foroven). Smelt smørret, og pisk melet i. Spæd med skyen, til saucen er tilpas. Kom fløden i, og kog saucen igennem. Smag til med salt og peber og evt. lidt ribsgelé. Farv med lidt kulør.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Andesteg opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Andesteg med billede & video fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Andesteg, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
NYHEDSBREV
Tilmeld nyhedsbrev og få 30% rabat hos Philips

Følg Maduniverset
Populært minut for minut
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Når det er koldt, spiser du/i mere "tung" mad?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Fyldt kalkunbryst med annans og flødeost og pakket ind i sprød bacon      Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Nemme pølsehorn     Grillet oksemørbrad i kuglegrill     Den bedste Kylling i Karry!     Spagetti carbonara     Helstegt grillet oksefilet     Hel Kylling på roterende grillspyd (rotisseri)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Laks i ovn - Fantastisk og kan laves af alle     Gammeldags Agurksalat     Gratinerede grønsagssnitter     Grillet vildt dyrekølle     Græske frikadeller     Svampet kanelkage     Madbrød med rosmarin     Nachos m/kylling     Ørred på grill     Snobrød     Gulerodskage med flødeost glasur     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset © 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk