Annoncering | Mobil/tablet version | 215 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.449 opskrifter fra 25.238 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Salsa Verde

Salsa Verde

Salsa Verde
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(101)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Tilføj opskrift billede
14.148
Visninger
233
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

chano Villefrance

DU SKAL BRUGE
1 1/2-2 Fed hvidløg
1 Lille håndfuld kapers
1 Lille håndfuld syltede agurker
6 Ansjosfileter
2 Store håndfulde bredbladet persille, plukket
1 Bundt frisk basilikum, plukket
1 Håndfuld frisk mynte, plukket
1 Spsk dijon sennep
45 Ml rødvinseddike
ca. 180 Ml/8 spsk af din bedste olivienolie
salt og friskkværnet peber


SÅDAN GØR DU
Finhak alle ingredienserne. Læg blandningen i en skål og tilsæt sennep og rødvinseddike. Rør langsomt og afpas indgredienserne med friskkværnet peber og, om nødvendigt, havsalt og rødvinseddike
SERVERING
Salsa Verde laves bedst i hånden ved at finhakke. Salsa Verde holder sig i 1 dag og blir derefter dårlig. Den er dejlig til grillet,stegt eller kogt kød, fisk og grønsager.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Salsa Verde opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Salsa Verde fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Salsa Verde, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Mørbrad i gorgonzola     Den bedste Kylling i Karry!     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Grønkålssalat med mandler og æbler     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Saltimbocca     Abehjerne     Gratinerede grønsagssnitter     Helstegt grillet oksefilet     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Bruschetta med tomat, brændenælde og gedeost.     Tunmousse      Frisk pasta med laks og flødesovs     Madbrød med rosmarin     Gulerodskage- Deluxe     Svampet kanelkage     Koteletter i Fad med paprika     sprængt kylling med peberrodssovs.     Indbagt kylling m. ananas & bacon     Laks i ovn - Fantastisk og kan laves af alle     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com