Annoncering | Mobil/tablet version | 144 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.449 opskrifter fra 25.223 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Flæskesteg

Flæskesteg

Flæskesteg
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(675)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Flæskesteg
220.086
Visninger
4.183
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

maduniverset.dk

Flæskesteg med sprøge svær er god alle årets dage, men perfekt til jul og til grillen

Flæskesteg var dagens opskrift den 28.07.2016

DU SKAL BRUGE
1 3/4 -2 kg mellemkam m/ svær
(nakkekam, bov ell. skinkesteg)
groft salt evt. friskkværnet
peber - et par laurbærblade
4-5 dl. vand
1 gulerod
1 løg
evt. 1 kvist timian Sovs:
ca. 4 dl. stegsky
1 dl. vand
2 spsk. maizenamel


SÅDAN GØR DU
Sæt ovnen på 250°. Rids sværen helt ned til kødet, men undgå at skære i kødet, fordi udpiblende saft gør sværen blød.
Læg stegen med sværen nedad i en bradepande og hæld så meget kogende vand ved, at sværen netop er dækket.
Sæt stegen nederst i den 250° varme ovn og "kog" sværen 20 min.
Tag kødet på og kassér vandet. Anbring stegen på risten over bradepanden med sværen opad og krydr med salt og peber og stik laurbærbladestykker ind hist og her.
Dæmp varmen til 160°, og sæt stegen på den nederste rille. Hæld vandet ved, og kom de istandgjorte delte grønsager og evt. timiankvisten i. Lad stegen stege 1 times tid. Supplér med vand, hvis der fordamper for meget.
Hæld stegeskyen fra bradepanden over i en skål ell. andet, der tåler heden. Sæt ovntemperaturen op til 250°, og brun sværen sprød i ca. 15 min.
Tag stegen ud. Et stegetermometer skal vise 70-75°, så er stegen let rosa (men ikke rå) mod benet.
Lad stegen hvile utildækket (ellers bliver sværen blød) i ca. 10 minutter, så forbliver saften hvor den skal være, i kødet.
Skum skyen for fedt og si den over i en gryde.
Kog den op. Rør mel ell. maizenamel sammen med vandet og rør det i gryden. Lad sovsen netop koge igennem og smag til med salt og evt. peber. Skær stegen i skiver sekundet før den skal spises, ellers bliver kødet gråt, og server sovsen til.
SERVERING
Brunede kartofler, Rødkål & brun sovs.

 
BRUGERNES KOMMENTAR

Hygge
17.12.2007, 13:33
hyggelig middag i har lavet... håber den kan leges med

Anne
19.01.2005, 16:47
Hjælp mig med en opskrift på Flæskesteg m/svær, men ikke den almindelig med rødkål. Gerne farseret med forskellige grønsager eller med spændende tilbehør


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Flæskesteg opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Flæskesteg med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Flæskesteg, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Lækre varme supper
Se opskrifter her
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Cremet grønsagssuppe     Tunmousse      Tunmousse med citronsaft     Boller m/ A38     Hannes vafler.     Kalve-spidsbryst med peberrodssauce     Hjemmelavet Pikant ost     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Gammeldags oksekødssuppe     Svinefilét stegt som vildt med hvide kartfoler & vildtsauce     Bearnaise sauce i blender     Pasta med feta     Svinemørbrad i fad med pesto     Havtorn marmelade     Ribsgéle af modne ribs     Frisk pasta med laks og flødesovs     Månekage     philadelphia fyldt mørbrad     Gulerodsfrikadeller     Stegte Bananer med yoghurtis     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com