Annoncering | Mobil/tablet version | 214 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.452 opskrifter fra 25.247 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Gulerodsboller (ca. 18 stk.)

Gulerodsboller (ca. 18 stk.)

Gulerodsboller (ca. 18 stk.)
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(111)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Tilføj opskrift billede
7.905
Visninger
192
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Andreas

DU SKAL BRUGE
2 gulerødder
25 g gær
2½ dl. lunkent vand
2 spsk. olie
1 tsk. salt
1 æg
100 g (1½ dl) grahamsmel
350 g (6 dl) hvedemel

Til pensling: 1 dl mælk
Eventuelt solsikkekerner.



SÅDAN GØR DU
1. Skræl gulerødderne og riv dem på et rivejern.

2. Rør gæren ud i lunkent vand.

3. Tilsæt de revne gulerødder. Derefter olie, salt og æg. Rør det sammen.

4. Tilsæt grahamsmelet. Rør en gang imellem og tilsæt hvedemelet lidt efter lidt, til dejen ikke hænger fast i fingrene.

5. Ælt dejen godt igennem. Put eventuelt lidt mel på bordet og hæld dejen ud på bordet og ælt den der.

6. Fugt et viskestykke og læg det over skålen med dejen.

7. Lad dejen stå og hæve ca. 1 time.

1 time senere:

8. Ælt dejen igennem et øjeblik og tril den til en pølse. Del pølsen i 18 stykker og tril hvert stykke til en bolle.

9. Find en bageplade frem og læg bagepapir på. Sæt bollerne på bagepladen og lad bollerne stå og efterhæve i 15 min.

15 min. senere:

10. Tænd ovnen på 225 grader C (varmluftovn 200 grader C.).

11. Pensl bollerne med mælk eller pisket æg. Drys eventuelt med solsikkekerner.

12. Sæt bollerne midt i ovnen og bag dem i ca. 15 minutter.

OBS! Bagetiden afhænger af, hvordan din ovn bager. Derfor, kig til bollerne allerede efter 10 minutter. Tag en bolle ud og bank på bunden med en finger. Hvis den lyder hul og er skorpen lidt hård, er bollen bagt. Hvis ikke, så bag bollerne 2-3 minutter mere og check dem igen på samme måde.

Ca. 15 minutter senere:

13. Tag dem ud og sæt dem på en bagerist hvor de kan køle af.

Bollerne smager bedst, når de er bagt gyldenbrune.

SERVERING
Så er bollerne klar....

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Gulerodsboller (ca. 18 stk.) opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
Denne gode opskrift på Gulerodsboller (ca. 18 stk.) fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Gulerodsboller (ca. 18 stk.), kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Den bedste Kylling i Karry!     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Abehjerne     Krydder frikadeller     Mørbradgryde m. ris     Røræg i ovn     Svampet kanelkage     Hakket Oksekød med Hvidkål     Frisk pasta med laks og flødesovs     Bagt rodfrugtmos     Porrer i fad med oksekød     Grønne asparges med bacon     Den bedste ungarske gullasch     Tunmousse      Grønkålssalat med mandler og æbler     Grov go'e boller     Nemme pølsehorn     Gullasch med kartoffelmos     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com