Annoncering | Mobil/tablet version | 156 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.449 opskrifter fra 25.237 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Hjemmelavet blodpølse

Hjemmelavet blodpølse

Hjemmelavet blodpølse
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(342)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Tilføj opskrift billede
41.400
Visninger
339
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Andreas

DU SKAL BRUGE
2 liter svineblod (fra slagteren)
300 g rugmel
700 g byggryn
1 liter vand
700 g flomme (meget rent fedt fra slagteren)
400 brun farin
400 g rosiner
30 g salt
10 g kanel
10 g kardemomme
Naturtarme (ca. 100 ml pr stk.) eller kunsttarme (ca. 60 ml pr stk.) (fra slagteren)




SÅDAN GØR DU
Dag 1:
1. Blod, rugmel og byggryn røres/æltes godt sammen i en stor skål og sættes i køleskabet i 1 døgn.
Dag 2:

2. Kog 1 liter vand i en gryde eller elkedel.

3. Skær flommen i bittesmå terninger og put dem i en si. Hæld kogende vand over.

4. Tag blodmassen ud af køleskabet og put den i en gryde.

5. Varm langsomt massen op ved svag varme indtil den bliver flydende.

6. Tilsæt flomme, brun farin, rosiner, salt, kanel og kardemomme, og rør godt rundt.

7. Lad blandingen småkoge i ca. 5 min., og tag den så væk fra varmen.

8. Fyld håndvasken med koldt vand og sæt gryden ned i det kolde vand så massen bliver afkølet.

9. Gør tarmene klar imens. Hvis du bruger en naturtarm: Bind en knude i den ene ende. Hvis du bruger kunsttarm, så er der allerede bundet knude i den ene ende.

10. Når blodmassen er kølet så meget af, at du kan have den i hånden: hold fast i tarmen, hold den hen over noget for eksempel et fad eller en skål, tag en håndfuld blodmasse og stop det ned i tarmen. Forsæt med at stoppe blodmasse i tarmen til den er næsten fuld.

11. Bind knude på tarmen og læg den i en stor gryde. Fyld vand på så det dækker pølsen.

12. Skru helt op for varmen indtil vandet koger. Skru så ned for varmen og lad pølsen småkoge i ca. 1 time.


En time senere...

13. Sluk for varmen og fisk pølsen op af vandet. Læg den i et fad eller en skål, dæk den til og sæt den i køleskab til den skal spises.

14. Skær pølsen i skiver og steg skiverne på panden ved middelvarme i 1-2 minutter på hver side. Server med æblemos, kanel og sukker.
SERVERING
Så er retten klar....

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Hjemmelavet blodpølse opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Hjemmelavet blodpølse fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Hjemmelavet blodpølse, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Mørbrad i gorgonzola     Super madpakkeboller     Gulerodskage- Deluxe     Meget nemme flødekartofler     Palæo nøddebrød     Laks i ovn - Fantastisk og kan laves af alle     Frisk pasta med laks, champignon og flødesovs     Bruschetta med tomat, brændenælde og gedeost.     Habanerõ,seranno y jalapenõ en vinagre     Arabisk Falafel     Saltimbocca     Risotto med Kylling & Karry     Mornay sauce     Deep pan pizza     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Indbagt mørbrad     Makrel i te     Tunmousse med hårdkogte æg     Porrer i fad med oksekød     Verdens bedste brød     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com