Annoncering | Mobil/tablet version | 159 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.449 opskrifter fra 25.224 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Skaldyrsfondue

Skaldyrsfondue

Skaldyrsfondue
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(105)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Tilføj opskrift billede
17.358
Visninger
304
Print

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Gæstekok

DU SKAL BRUGE
1 løg
1 spsk olivenolie
1 dl tør hvidvin
2 spsk pernod, kan undlades
1 kg rensede blåmuslinger
400 g pillede nordsørejer
3/4 liter olie
2 1/2 dl creme fraiche 18%
salt friskkværnet hvid peber
1 bundt dild


SÅDAN GØR DU
1. Pil løget og skær det i både. Varm olivenolien i en mellenstor gryde og lad løgbådene blive klare heri. Spæd med hvidvin og evt. pernod. Hæld muslingerne i gryden og lad det stå i ca. 5 minutter under låg ved god varme, til de har åbnet sig, ryst gryden et par gange.
2. Hæld muslingerne i en sigte og lad dem dryppe af over en skål. Pil muslingerne ud af skallen, kasser evt. lukkede eksemplarer. Anret muslingerne og rejer.
3. Rør creme fraichen med 3-4 spsk. muslingesuppe og krydr med salt og peber. Skyl og tør dilden. Hak fint og rør den i creme fraichen.
4. Varm olien i en gryde på komfuret. Hæld den i fonduegryden og sæt den på rechauden.
5. Stik muslinger og rejer på fonduegaflerne og steg dem i den varme olie. Spis creme fraiche-saucen til.
6. Velegnet tilbehør er også creme fraiche med tomat, sennepsmayonnaise med dild, lyst brød og tør hvidvin.
SERVERING
Til Nytår.

 

Flere lækre opskrifter

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Skaldyrsfondue opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Skaldyrsfondue fra Maduniverset.dk i kategorien Fondue opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Skaldyrsfondue, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Lækre varme supper
Se opskrifter her
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Kartoffel-Røsti m. gulerødder     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     sydhavskylling     Svampet kanelkage     Tunmousse      Glaseret hamburgerryg m. flødegratinerede kartofler     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     pommes anna     Frisk pasta med laks og flødesovs     Karbonader i fløde/porre sauce     Porrer i fad med oksekød     Den bedste ungarske gullasch     Grovboller     Græske frikadeller     Hakket Oksekød med Hvidkål     Mørbradgryde m. ris     Piment sauce     Blødende chokoladekage     Gammeldags Agurksalat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com