Annoncering | Mobil/tablet version | 224 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.449 opskrifter fra 25.240 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › HJEMMELAVET PASTA (3 OPSKRIFTER)

HJEMMELAVET PASTA (3 OPSKRIFTER)

HJEMMELAVET PASTA (3 OPSKRIFTER)
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(231)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Tilføj opskrift billede
35.850
Visninger
367
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Elsebeth Solskin Christophersen

DU SKAL BRUGE


Grundopskrift: 300 gram durum hvedemel
3 hele æg
1 spsk. olie
Spinatpasta:
200 gram frisk spinat eller 100 gram frossen
300 gram durum hvedemel
3 æg
1 tsk. olie
Tomatpasta:
1 tomat
2 spsk. koncentreret tomatpure
300 gram durum hvedemel
3 æg
1 spsk. olie


SÅDAN GØR DU
Melet hældes i en skål. Æggene slås ud og tilsættes sammen med olien. Ingredienserne røres sammen med en gaffel. Når melet har opsuget æggene, æltes dejen godt igennem med hænderne i ca. 10 minutter. Den skal være blank, elastisk og have en passende sejhed. Hvis den er for fast, så tilsæt lidt vand. Er den for fugtig og klistret, så tilsæt lidt mere mel.
Hviler ca. 10 minutter, hvorefter den udrulles på en pastamaskine. Dejen rulles igennem pastamaskinens valser op til 7 gange, så der dannes tilpas tynde plader. Dejpladerne tørrer ca. 30 minutter, inden de skæres i tynde strimler.
(Spinatpasta)
1: Spinaten skylles, stilkene nippes af og den blancheres 1 minut i en anelse vand. Blendes, bestem selv hvor fint. Den blendede spinat tilsættes melet sammen med æg og olie. Ellers samme fremgangsmåde som i grundopskriften for pasta.
(Tomatpasta)
Skind og kerner fjernes fra tomaten, det resterende kød blendes med tomatpureen. Tilsæt melet sammen med æg og olie. Justér selv farve med tomatpure. Ellers samme fremgangsmåde som i grundopskriften for pasta. Den friske pasta skal koges i ca. 2-3 minutter i rigeligt letsaltet vand tilsat lidt olie.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler HJEMMELAVET PASTA (3 OPSKRIFTER) opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på HJEMMELAVET PASTA (3 OPSKRIFTER) fra Maduniverset.dk i kategorien Pasta opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet HJEMMELAVET PASTA (3 OPSKRIFTER), kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Mørbrad i gorgonzola     Den bedste Kylling i Karry!     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Abehjerne     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Tina's fastelavnsboller     Mørbradgryde m. ris     Grønkålssalat med mandler og æbler     Helstegt Oksestriploin     Svampet kanelkage     Indbagt mørbrad     Nachos m/kylling     Fastelavnsboller med flødeskum     Gratinerede grønsagssnitter     pommes anna     Saltimbocca     Vandbakkelser Med Hindbærskum & Chokolade     Tunmousse      Frisk pasta med laks og flødesovs     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com