Annoncering | Mobil/tablet version | 184 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.449 opskrifter fra 25.243 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kalkunbryst

Kalkunbryst

Kalkunbryst
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(114)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Tilføj opskrift billede
29.418
Visninger
579
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Thor B. Nørregaard

DU SKAL BRUGE
25 g smør
1 kalkunbryst (ca. 1 kg)
4 dl hønsebouillon
1/4 liter piskefløde
1 tsk honning
2 spsk indonesisk sojasauce
2 tsk frisk,
fintrevet ingefær
1 1/2 spsk saucejævner


SÅDAN GØR DU
Lad smørret blive gyldent i en stegegryde. Brun kalkunbrystet 3 min. på hver side (6 min. i alt). Tilsæt bouillon, piskefløde, honning, sojasauce og ingefær.

Lad retten koge ved svag varme og under låg i ca. 15 min. Vend kalkunbrystet og kog det i ca. 15 min., til det er gennemkogt.

Tag kødet op og lad det hvile tildækket i ca. 10 min. Bring stegeskyen i kog og tilsæt saucejævner under omrøring. Kog saucen igennem ved svag varme i ca. 1 min. Smag til.
SERVERING
RIS.

 
BRUGERNES KOMMENTAR

Karen R.
22.03.2001, 22:17
En rigtig god opskrift.


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Kalkunbryst opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Kalkunbryst fra Maduniverset.dk i kategorien Kalkun opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kalkunbryst, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Krydder frikadeller     Original English Cupcakes     Abehjerne     Den bedste Kylling i Karry!     pommes anna     Den bedste ungarske gullasch     Nachos m/kylling     Frisk pasta med laks og flødesovs     indbagt oksemørbrad / Beef Wellington      Grønkålssalat med mandler og æbler     Glaserede løg.     Mørbradgryde m. ris     Røræg i ovn     Grøntsagslasagne     Indbagt mørbrad     Hummersuppe     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com