Annoncering | Mobil/tablet version | 126 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.449 opskrifter fra 25.224 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kinesisk fondue

Kinesisk fondue

Kinesisk fondue
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(201)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Tilføj opskrift billede
31.676
Visninger
541
Print

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Gæstekok

DU SKAL BRUGE
2 bdt forårsløg
3 l hønsebouillon
300 g gulerødder
300 g fiskefileter
300 g kalkunbryst
10 store rejer
25 g shii-take svampe
50 g glasnudler
300 g okseinderlår
1 lille kinakål


SÅDAN GØR DU
Punkt 1:
Tilbehør til marinader, saucer:

Sojasauce, sesamolie, jordnøddeolie, tør sherry eller sake, frisk ingefær, hvidløg, citronsaft, friskkværnet peber, chilipulver, asiatiske færdigsaucer såsom blommesauce, sambal oelek, et par friske chilier.

Udblød svampene i vand og skær de hårde stilke væk senere. Kom også glasnudlerne i vandet et øjeblik, og lad dem så dryppe af i en si og klip dem kortere med køkkensaksen. Kød og fisk skæres i fine strimler og lægges hver for sig i en skål. Gør grøntsagerne rene og snit dem i tændstiktynde stave.

Punkt 2:
Rør marinader til kød og fisk alt efter smag og behag. For eksempel 2 spsk sojasauce, sesamolie og citronsaft til fisken. Eller 2-3 hakkede hvidløgsfed, noget chilipulver, friskmalet peber og 2-3 spsk jordnøddeolie til oksekødet. Til kalkunen måske 2 spsk citronsaft, 2 spsk sesamolie og 1 spsk hakket ingefær.

Det er også udmærket uden marinade – kød og fik smager også dejligt, hvis det lægges i bouillonen uden videre – frem for alt, hvis der er lækre saucer til.

Punkt 3:
Men så langt er vi endnu ikke nået: bouillonen skal koge en gang til på kogepladen, så bliver den hældt i gryden eller fonduefryden og stillet over varmeblusset. Inden da skal alle ingredienser og saucer fyldes i små skåle. Også sojasaucen skal stå klar. Skyl de friske chilier og skær dem i ringe – mange gæster kan godt lide, at det er virkelig stærkt.

Til hver gæst skal der være 1 lille si med håndtag – med de normale fonduegafler pirker man forgæves efter godbidderne! Man tager det, som man har lyst til, og lader det koge 1-2 minutter i den varme bouillon. Prøv på kryds og tværs og krydr hele tiden på ny. Til sidst højdepunktet: Den varme bouillonrest til alle – med smagen af mange lykkelige møder i suppegryden.

 

Flere lækre opskrifter

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Kinesisk fondue opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Kinesisk fondue fra Maduniverset.dk i kategorien Fondue opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kinesisk fondue, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Lækre varme supper
Se opskrifter her
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Cremet grønsagssuppe     Krydder frikadeller     Den bedste Kylling i Karry!     Porrer i fad med oksekød     Frisk pasta med laks og flødesovs     Hakket Oksekød med Hvidkål     Grovboller     Bagte grøntsager     pommes anna     Hel Kylling med grønsalat med broccoli og ristede mandler og     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Grønkålssalat med mandler og æbler     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Tunmousse      Abehjerne     Omelet m. skinke og ost     Indbagt mørbrad     Græske frikadeller     Gratinerede grønsagssnitter     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com