Annoncering | Mobil/tablet version | 214 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.449 opskrifter fra 25.238 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Ungarsk Gullasch

Ungarsk Gullasch

Ungarsk Gullasch
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(174)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Tilføj opskrift billede
42.721
Visninger
1.208
Print

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Gæstekok

DU SKAL BRUGE
600 g. oksekød i tern (tykkam)
200 g. løg i tern
1 fed hvidløg
½ dåse tomatpure
Paprika
Salt
Peber
6 store kartofler
Vand
3 porre
6 bladselleri


SÅDAN GØR DU
Løg brunes i svinefedt evt. med et fed hvidløg, lad løgene stå og simre i ca 40 min, inden kød tilsættes. Derefter tilsættes ½-1 spsk. Paprika, ½ lille dåse koncentreret tomatpure + salt & peber. Derefter tilsættes kødet og vand så det dækker kødet, koges cirka ½ time. Tilsæt 6 store skrællede kartofler, 3 porre og 6 bladselleri som er skåret i tern. Der koges med ca. 1 kvarter eller til det er mørt.
SERVERING
flutes & cremefraiche

 
BRUGERNES KOMMENTAR

Thomas
08.04.2006, 14:32
Skal løgene simre i _40_ minutter??? Jeg tror jeg nøjes med... 4. :-)


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Ungarsk Gullasch opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Ungarsk Gullasch fra Maduniverset.dk i kategorien Gryderetter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Ungarsk Gullasch, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Mørbrad i gorgonzola     Den bedste Kylling i Karry!     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Grønkålssalat med mandler og æbler     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Saltimbocca     Abehjerne     Gratinerede grønsagssnitter     Helstegt grillet oksefilet     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Bruschetta med tomat, brændenælde og gedeost.     Gulerodskage- Deluxe     Frisk pasta med laks og flødesovs     Madbrød med rosmarin     Svampet kanelkage     Tunmousse      Indbagt kylling m. ananas & bacon     Koteletter i Fad med paprika     sprængt kylling med peberrodssovs.     Mørbradgryde m. ris     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com