Annoncering | Mobil/tablet version | 178 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.449 opskrifter fra 25.223 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › kylling og champignon i wok

kylling og champignon i wok

kylling og champignon i wok
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(195)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Tilføj opskrift billede
34.413
Visninger
1.666
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Charlotte Holst

DU SKAL BRUGE
6 stk kyllingefilet
3 porrer
1 bundt forårsløg
1 løg
4 gulerødder
1 pakke bønnespirer
1 pakke eller dåse babymajs
1 rød peberfrugt
ca. ½ kg champignon
Evt. ½ kinakål eller andet salathoved. Ca ½ - 3/4 dl soya.
friskkværnet peber
ca. 1 tsk. Peberblanding (fra Santa Maria)
ca. 1 tsk papirika
Jordnøddeolie til stegningen.


SÅDAN GØR DU
Kyllingefiletterne skæres i tynde skiver. Grøntsagerne snittes fint, og holdes adskilte. Svits kyllinge stykkerne i 2 spsk jordnøddeolie til de alle er blevet hvide, giv dem derpå et par minutter til. Tag dem af wokken. Hæld endnu 1 spsk. jordnødde olie i wokken, varm den op og svits derpå Champignonskiverne til de er krøbet ind til ca. ½ størrelse. Og er blevet brune. Tag dem derpå af. Svits løgene i lidt olie til de er blevet gennemsigtige. Svits porrerne og forårsløgene sammen med gulerødderne, peberfrugten og minimajsene. Tilsæt kylling, champignon og løg. Hæld ca. 1 - 1½ dl. vand ved og tilsæt derpå soya´en. Dække væden ikke helt, så tilsæt lidt mere vand. Tilsæt krydderierne og lad det koge i ca. 10 min. Smag derpå til med evt. mere soya og krydderier. Ønskes væden tykkere kan man jævne den. OBS! Under svitsningen af de forskellige ingredienser skal blusset være på sit højeste. Det er derfor man skal bruge jordnøddeolie, da det det ikke branker ved høj varme.
SERVERING
Serveres med basmati eller Jasmin ris til......eller Friske nudler (ca. 3 pakker til 4 pers.). Evt. Flutes.

 
BRUGERNES KOMMENTAR

Sanne
07.02.2009, 23:35
Retten ser rigtig lækkert ud, så jeg vil i hvert fald prøve den. Hvad angår minimajsene, så kan jeg se at de skal koge i ca. 10 min efter de er kommet i gryden, så jeg tror ikke at de kan være for hårde, og der må gerne være bid i grøntsager.

jens
16.11.2007, 19:02
det kan også anbefales at putte sukkerærter, broccoli og bambusskud i.

jens
16.11.2007, 19:00
God ret.. men babymejsene var for hårde (ukogte) så de skal måske lige koges et minut eller 2 inden de puttes i wokken..? Ved ikke om det er anderledes hvis man bruger dem fra dåse..? Jeg brugte dem fra en pakke.


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler kylling og champignon i wok opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på kylling og champignon i wok fra Maduniverset.dk i kategorien Wok opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet kylling og champignon i wok, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Lækre varme supper
Se opskrifter her
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Bagte rodfrugter med kartofler     Den bedste Kylling i Karry!     Abehjerne     Mørbradgryde m. ris     Hakket Oksekød med Hvidkål     Porrer i fad med oksekød     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svampet kanelkage     Grov go'e boller     Grønkålssalat med mandler og æbler     Champignon-broccolitærte med skinke     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Nachos m/kylling     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Den gode Lagkage     Græske frikadeller     Tunmousse      Gratinerede grønsagssnitter     Krydder frikadeller     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com