Annoncering | Mobil/tablet version | 125 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.452 opskrifter fra 25.243 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Fyldte Ferskner

Fyldte Ferskner

Fyldte Ferskner
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(52)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Tilføj opskrift billede
6.617
Visninger
105
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
3 store ferskner
2 1/2 dl (150 g) friske eller frosne, optøede blåbær
2 spsk appelsinjuice
2 æggehvider
1/2 dl sukker

Garnering
flormelis, blåbær og mynte


SÅDAN GØR DU
Sæt ovnen på 200 grader. Flå, halvér og udkern fersknerne. Dup dem tørre og stil dem på en plade med bagepapir. Fordel blåbærrene i hullerne efter stenene og dryp med appelsinjuice.
Pisk æggehviderne til fast skum med en mixer. Tilsæt sukkeret lidt ad gangen. Pisk til massen danner små toppe når piskeriset tages op af skålen.
Fordel marengsen over de halve ferskner. Brug gerne en sprøjtepose.
Bag fersknerne til marengsen er gylden, ca. 10 min. Anret dem på tallerkner og sigt lidt flormelis over. Garnér med mynte og blåbær.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Fyldte Ferskner opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Fyldte Ferskner fra Maduniverset.dk i kategorien Billig mad opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Fyldte Ferskner, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Pirogger med oksekød     chilenske empanadas     Nemme æbleskiver     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Smørstegt rosenkål m. bacon     Stegt lammekølle med rosmarin og hvidløg     Stegt Laks m/ smørdampede kartofler     Blødende chokoladekage     Ovnsstegt laks i folie     Gammeldags tykmælk     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Fedtfattig kartoffelfad.     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Pastaret i fad     Fødselsdagsboller med kærnemælk     Moussaka med squash og græskyoghurt     Pandekager med æblemos     Frisk pasta med laks og flødesovs     Havregrynstoppe med appelsin     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com