Annoncering | Mobil/tablet version | 155 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.449 opskrifter fra 25.225 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › kogt springt kalvespidsbryst med peberodscreme

kogt springt kalvespidsbryst med peberodscreme

kogt springt kalvespidsbryst med peberodscreme
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(99)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Tilføj opskrift billede
10.748
Visninger
227
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 kg sprængt kalvespidsbryst ( bestil det evt. hos slagteren )
ca 2 L vand
5 sorte peberkorn
1 laurbærblad
1 gulerod i stykker
1 zittauerløg i både
5 kviste frisk timian

Marinerede rødbeder:
1 kg små rødbeder
50g smør
2 dl balsamicoeddike
1 dl vand
1½ spsk sukker
2 tsk groft salt
2 spsk frisk timianblade

Æblemos:
4 æbler fx. ingridmarie ( ca. 600g )
1 spsk vand

Peberrodscreme:
½ L creme fraiche 38%
4 spsk frisk, fintrevet peberrod
2 tsk sukker
2 tsk friskpresset citronsaft
½ tsk groft salt
friskkværnet peber

Pynt: brøndkarse

Tilbehør: 1½ kg små pillede kartofler


SÅDAN GØR DU
læg kødet i en gryde & dæk det med kold vand. Sæt gryden over ved svag varme.
Skum fedt & uklarheder væk, når vandet begynder at koge.
Tilsæt resten af ingredienserne.
Lad kødet koge ved svag varme & under låg i ca 2 timer eller til kødet er mørt.
Læg kødet i en skål & si suppen over kødet. Afkøl kød & suppe hurtig - evt. i vandbad - & stil kødet tildækket i køleskabet til næste dag.

Marinerede rødbeder:
Skræl rødbederne & skær dem tynde stave.
Smelt smørret i en stor gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner.
Svits rødbederne i ca 2 min. Tilsæt eddike, vand, sukker, salt & timian. Lad det koge ved svag varme & under låg ca. 10 min.
Læg rødbederne med lage fx. i et fad & lad dem trække tildækket i køleskabet til næste dag.

Æblemos:
Skræl æblerne & fjern kernehuset. Skær dem i både. Kog dem med vand i en gryde ved svag varme & under låg ca. 5 min. eller til æblerne er møre.
Mos med piskeris & lad æblerne blive kolde.

Peberrodscreme:
Pisk creme fraiche stiv med en håndmixer ( ca 1½ min. )
Vend forsigtig peberrod, krydderier & æblemos i & stil cremen tildækket i køleskabet i ca 2 timer. Smag til.





SERVERING
Skær kødet i tynde skiver & anret det på et fad sammen med brønkarse. Lun rødbederne i lagen. Anret rødbederne i en dyb skål, & hæld lidt af lagen ved.

 

Flere lækre opskrifter

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler kogt springt kalvespidsbryst med peberodscreme opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
Denne gode opskrift på kogt springt kalvespidsbryst med peberodscreme fra Maduniverset.dk i kategorien Kalvekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet kogt springt kalvespidsbryst med peberodscreme, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Lækre varme supper
Se opskrifter her
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Kartoffel-Røsti m. gulerødder     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Porrer i fad med oksekød     Hakket Oksekød med Hvidkål     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     sydhavskylling     Mørbradgryde m. ris     Glaseret hamburgerryg m. flødegratinerede kartofler     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Abehjerne     Svampet kanelkage     Tunmousse      Grovboller     Frisk pasta med laks og flødesovs     irsk stuvning med svinekød     Grønkålssalat med mandler og æbler     Piment sauce     pommes anna     Den bedste ungarske gullasch     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com