Annoncering | Mobil/tablet version | 314 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.397 opskrifter fra 24.281 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Frikadeller & stuvet hvidkål

Frikadeller & stuvet hvidkål

Frikadeller & stuvet hvidkål
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(512)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM (41)
Tilføj opskrift billede
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
500 g magert, hakket svinekød (10-12%)1 1/2 tsk. groft salt
1 dl havregryn eller hvedemel
1 æg
1 revet zittauerløg
2½ dl skummetmælk
friskkværnet peber
15 g margarine til stegning
Tips: Frikadellerne kan smages til med forskellige krydderier og finthakkede grøntsager.

Stuvet hvidkål:
½ hvidkålshoved (ca. 750 g)
2 dl vand ½ tsk. salt
3 spsk. hvedemel
5 dl letmælk
1 knsp. stødt muskat



SÅDAN GØR DU
Rør farsen sej med salt. Tilsæt havregryn, æg, løg og mælk. Hold evt. lidt af mælken tilbage. Rør farsen til en ensartet konsistens og smag til med peber. Lad farsen hvile i køleskabet i 30 min. Tilsæt evt. det sidste mælk. Steg frikadellerne gyldne i margarinen ved middelstærk varme.

Hvidkål:
Snit hvidkålshovedet i strimler. Damp hvidkålen mør i vandet under låg i ca. 5 min.
Tilsæt de 4 dl mælk og ryst det sidste mælk sammen med mel og jævn stuvningen hermed. Lad stuvningen koge sammen i 5 min. Smag til med salt, peber og muskat.

295.402
Visninger
7.789
Print
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Marie-Louise
03.04.2011, 19:15
Jeg gav den også længere tid, men ikke helt nok, så jeg havde lidt meget bid i.....men elsker denne ret.

Tonni
27.11.2010, 11:07
skær hvidkålen i strimler og kog ca 10-15 min, mere vand end hvidkål, lav en opbagt sovs ved siden af, put til sidst lidt muskatnød i og salt og peber sovsen må gerne være lidt tyk, fordi når du blander hvidkålen i bliver den automatisk tyndere da der er vand i hvidkålen og lad den simre i 5 min

fussi
15.12.2008, 17:54
retten er god nok men er elendigt beskrevet

Bjarne
01.02.2008, 17:01
Jeg syntes også, at det var kort tid, så på en anden opskrift, at kålen først skulle koges i ca. 20 min i 2½ liter vand, og så først bagefter som der står i opskriften.

Brian
19.01.2008, 13:49
Herlig stuvet hvidkål. Men jeg kogte kålen i sammenlagt 45 minutter før den var tilpas blød og lind. Kan det mon være en skrivefejl med de 5 minutter?

Mike
01.10.2007, 17:59
Mhhhhmmhh...den ret er bare lækker ! :-)

Anne
29.03.2007, 17:17
Uhhh lige hvad en gravid mave har lyst til :-)

Patrick
28.10.2006, 17:26
Den ret er formidabel, smager som en drøm


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Frikadeller & stuvet hvidkål opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Frikadeller & stuvet hvidkål fra Maduniverset.dk i kategorien Fedtfattige opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Frikadeller & stuvet hvidkål, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
NYHEDSBREV
Tilmeld nyhedsbrev og få 30% rabat hos Philips

Følg Maduniverset
Populært minut for minut
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Når det er koldt, spiser du/i mere "tung" mad?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Nemme pølsehorn     Laks i ovn - Fantastisk og kan laves af alle     Spagetti carbonara     Italienske pandekager med fyld     Omelet m. skinke og ost     Grønne asparges med bacon     Frisk pasta med laks og flødesovs     Græske frikadeller     Fyldt kalkunbryst II     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Fyldt kalkunbryst med annans og flødeost og pakket ind i sprød bacon      Svampet kanelkage     Kylling med cashewnødder     Æg muffins     Mørbradgryde m. ris     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Pastaret i fad     Nachos m/kylling     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset © 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk