Annoncering
Hent APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
top
opskrifter
maduni-menu-left
Søg i 12.341 opskrifter fra 23.947 medlemmer
i
søg
 

Frikadeller & stuvet hvidkål

Frikadeller & stuvet hvidkål
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(510)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM (41)
Reklame:

 
DU SKAL BRUGE
500 g magert, hakket svinekød (10-12%)1 1/2 tsk. groft salt
1 dl havregryn eller hvedemel
1 æg
1 revet zittauerløg
2½ dl skummetmælk
friskkværnet peber
15 g margarine til stegning
Tips: Frikadellerne kan smages til med forskellige krydderier og finthakkede grøntsager.

Stuvet hvidkål:
½ hvidkålshoved (ca. 750 g)
2 dl vand ½ tsk. salt
3 spsk. hvedemel
5 dl letmælk
1 knsp. stødt muskat



SÅDAN GØR DU
Rør farsen sej med salt. Tilsæt havregryn, æg, løg og mælk. Hold evt. lidt af mælken tilbage. Rør farsen til en ensartet konsistens og smag til med peber. Lad farsen hvile i køleskabet i 30 min. Tilsæt evt. det sidste mælk. Steg frikadellerne gyldne i margarinen ved middelstærk varme.

Hvidkål:
Snit hvidkålshovedet i strimler. Damp hvidkålen mør i vandet under låg i ca. 5 min.
Tilsæt de 4 dl mælk og ryst det sidste mælk sammen med mel og jævn stuvningen hermed. Lad stuvningen koge sammen i 5 min. Smag til med salt, peber og muskat.

293.410
Visninger
7.777
Print
 
Opskrift statistik:
Lagt på:
Vist:
7.777 gang(e)
Printet:
293.410 gang(e)
Har som favorit:
41 person(er)
OPSKRIFT LAGT PÅ AF:

se Brugerens opskrifter Brugerens opskrifter
se Brugerens opskrifter Følg personen [log ind]
BRUGERNES KOMMENTAR

Marie-Louise
03.04.2011, 19:15
Jeg gav den også længere tid, men ikke helt nok, så jeg havde lidt meget bid i.....men elsker denne ret.

Tonni
27.11.2010, 11:07
skær hvidkålen i strimler og kog ca 10-15 min, mere vand end hvidkål, lav en opbagt sovs ved siden af, put til sidst lidt muskatnød i og salt og peber sovsen må gerne være lidt tyk, fordi når du blander hvidkålen i bliver den automatisk tyndere da der er vand i hvidkålen og lad den simre i 5 min

fussi
15.12.2008, 17:54
retten er god nok men er elendigt beskrevet

Bjarne
01.02.2008, 17:01
Jeg syntes også, at det var kort tid, så på en anden opskrift, at kålen først skulle koges i ca. 20 min i 2½ liter vand, og så først bagefter som der står i opskriften.

Brian
19.01.2008, 13:49
Herlig stuvet hvidkål. Men jeg kogte kålen i sammenlagt 45 minutter før den var tilpas blød og lind. Kan det mon være en skrivefejl med de 5 minutter?

Mike
01.10.2007, 17:59
Mhhhhmmhh...den ret er bare lækker ! :-)

Anne
29.03.2007, 17:17
Uhhh lige hvad en gravid mave har lyst til :-)

Patrick
28.10.2006, 17:26
Den ret er formidabel, smager som en drøm


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Frikadeller & stuvet hvidkål opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Frikadeller & stuvet hvidkål fra Maduniverset.dk i kategorien Fedtfattige opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Frikadeller & stuvet hvidkål, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Nyhedsbrev
Modtag nyheder om konkurrencer, madplaner, nye tiltag, temaer m.m. ca. 1 gang pr md.

medlem bund
Fastelavnsboller

Populært minut for minut

Følg Maduniverset på Google Plus


Nyhedsbrev

Når det er koldt, spiser du/i mere "tung" mad?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...

medlem bund


Content top


top tagcloud
Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Mørbradgryde m. ris     Laks i ovn - Fantastisk og kan laves af alle     Nemme pølsehorn     Spagetti carbonara     Gullash-suppe     Charlotte russe     Hakket Oksekød med Hvidkål     tarteletter med rejer asparges og fiskeboller     Kaloriebombe     Svampet kanelkage     Orientalsk Karrysuppe m. kylling     Helles Franskbrød     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Hurtig karry suppe med nudler     Sund Jordbærdessert     Bollekagemand     Tomatsuppe     Salat med pommes Røsti og parmaskinke     
Content top
Opskrifter

Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev


Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset © Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk