Hent APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
top
opskrifter
Søg i 12.204 opskrifter fra 26.425 medlemmer
i
søg
 

Frikadeller & stuvet hvidkål

Frikadeller & stuvet hvidkål
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(379)


Send via mail eller del på Google plus etc.DEL
Log ind for at gemme opskrift
GEM (40)
Tilføj opskrift billede

 
DET SKAL DU BRUGE
500 g magert, hakket svinekød (10-12%)1 1/2 tsk. groft salt
1 dl havregryn eller hvedemel
1 æg
1 revet zittauerløg
2½ dl skummetmælk
friskkværnet peber
15 g margarine til stegning
Tips: Frikadellerne kan smages til med forskellige krydderier og finthakkede grøntsager.

Stuvet hvidkål:
½ hvidkålshoved (ca. 750 g)
2 dl vand ½ tsk. salt
3 spsk. hvedemel
5 dl letmælk
1 knsp. stødt muskat

Se køkken/touch venlig version

Tilføj dine favorit madopskrifter

FREMGANGSMÅDE
Rør farsen sej med salt. Tilsæt havregryn, æg, løg og mælk. Hold evt. lidt af mælken tilbage. Rør farsen til en ensartet konsistens og smag til med peber. Lad farsen hvile i køleskabet i 30 min. Tilsæt evt. det sidste mælk. Steg frikadellerne gyldne i margarinen ved middelstærk varme.

Hvidkål:
Snit hvidkålshovedet i strimler. Damp hvidkålen mør i vandet under låg i ca. 5 min.
Tilsæt de 4 dl mælk og ryst det sidste mælk sammen med mel og jævn stuvningen hermed. Lad stuvningen koge sammen i 5 min. Smag til med salt, peber og muskat.


 
 
Frikadeller & stuvet hvidkål OPSKRIFT LAGT PÅ AF:
kalender
Dato
statistik
Opskrift statistik
Vist 279182, 7660, 40
Senest fra medlem
Flere opskrifter fra
Brugernes Kommentarer

Marie-Louise
03.04.2011, 19:15
Jeg gav den også længere tid, men ikke helt nok, så jeg havde lidt meget bid i.....men elsker denne ret.

Tonni
27.11.2010, 11:07
skær hvidkålen i strimler og kog ca 10-15 min, mere vand end hvidkål, lav en opbagt sovs ved siden af, put til sidst lidt muskatnød i og salt og peber sovsen må gerne være lidt tyk, fordi når du blander hvidkålen i bliver den automatisk tyndere da der er vand i hvidkålen og lad den simre i 5 min

fussi
15.12.2008, 17:54
retten er god nok men er elendigt beskrevet

Bjarne
01.02.2008, 17:01
Jeg syntes også, at det var kort tid, så på en anden opskrift, at kålen først skulle koges i ca. 20 min i 2½ liter vand, og så først bagefter som der står i opskriften.

Brian
19.01.2008, 13:49
Herlig stuvet hvidkål. Men jeg kogte kålen i sammenlagt 45 minutter før den var tilpas blød og lind. Kan det mon være en skrivefejl med de 5 minutter?

Mike
01.10.2007, 17:59
Mhhhhmmhh...den ret er bare lækker ! :-)

Anne
29.03.2007, 17:17
Uhhh lige hvad en gravid mave har lyst til :-)

Patrick
28.10.2006, 17:26
Den ret er formidabel, smager som en drøm

Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Frikadeller & stuvet hvidkål opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
Denne gode opskrift på Frikadeller & stuvet hvidkål fra Maduniverset.dk i kategorien Fedtfattige opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag som omhandler opskriften Frikadeller & stuvet hvidkål kan du skrive et indlæg som medlemmet vil se eller skrive via Maduniverset.dk besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Populært minut for minut

Følg Maduniverset på Google Plus


Nyhedsbrev

Hvor køber du dine madvarer?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...

medlem bund


Nyhedsbrev
Får nyheder om konkurrencer, nye tiltag, temaer m.m. ca. 1 gang pr md.

Afmeld
medlem bund

Content top
top tagcloud
Content top
Opskrifter

Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev


Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset © Kronborg 21, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]