Annoncering | Mobil/tablet version | 200 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.425 opskrifter fra 24.772 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Frikadeller & stuvet hvidkål

Frikadeller & stuvet hvidkål

Frikadeller & stuvet hvidkål
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(514)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Tilføj opskrift billede
296.915
Visninger
7.799
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
500 g magert, hakket svinekød (10-12%)1 1/2 tsk. groft salt
1 dl havregryn eller hvedemel
1 æg
1 revet zittauerløg
2½ dl skummetmælk
friskkværnet peber
15 g margarine til stegning
Tips: Frikadellerne kan smages til med forskellige krydderier og finthakkede grøntsager.

Stuvet hvidkål:
½ hvidkålshoved (ca. 750 g)
2 dl vand ½ tsk. salt
3 spsk. hvedemel
5 dl letmælk
1 knsp. stødt muskat


SÅDAN GØR DU
Rør farsen sej med salt. Tilsæt havregryn, æg, løg og mælk. Hold evt. lidt af mælken tilbage. Rør farsen til en ensartet konsistens og smag til med peber. Lad farsen hvile i køleskabet i 30 min. Tilsæt evt. det sidste mælk. Steg frikadellerne gyldne i margarinen ved middelstærk varme.

Hvidkål:
Snit hvidkålshovedet i strimler. Damp hvidkålen mør i vandet under låg i ca. 5 min.
Tilsæt de 4 dl mælk og ryst det sidste mælk sammen med mel og jævn stuvningen hermed. Lad stuvningen koge sammen i 5 min. Smag til med salt, peber og muskat.

 
BRUGERNES KOMMENTAR

Marie-Louise
03.04.2011, 19:15
Jeg gav den også længere tid, men ikke helt nok, så jeg havde lidt meget bid i.....men elsker denne ret.

Tonni
27.11.2010, 11:07
skær hvidkålen i strimler og kog ca 10-15 min, mere vand end hvidkål, lav en opbagt sovs ved siden af, put til sidst lidt muskatnød i og salt og peber sovsen må gerne være lidt tyk, fordi når du blander hvidkålen i bliver den automatisk tyndere da der er vand i hvidkålen og lad den simre i 5 min

fussi
15.12.2008, 17:54
retten er god nok men er elendigt beskrevet

Bjarne
01.02.2008, 17:01
Jeg syntes også, at det var kort tid, så på en anden opskrift, at kålen først skulle koges i ca. 20 min i 2½ liter vand, og så først bagefter som der står i opskriften.

Brian
19.01.2008, 13:49
Herlig stuvet hvidkål. Men jeg kogte kålen i sammenlagt 45 minutter før den var tilpas blød og lind. Kan det mon være en skrivefejl med de 5 minutter?

Mike
01.10.2007, 17:59
Mhhhhmmhh...den ret er bare lækker ! :-)

Anne
29.03.2007, 17:17
Uhhh lige hvad en gravid mave har lyst til :-)

Patrick
28.10.2006, 17:26
Den ret er formidabel, smager som en drøm


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Frikadeller & stuvet hvidkål opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Frikadeller & stuvet hvidkål fra Maduniverset.dk i kategorien Fedtfattige opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Frikadeller & stuvet hvidkål, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Fra: 24.Aug
Sommer æbler og vindruer
Opskrifter - klik her

Næste: 02.Sep
Massere af sild
Opskrifter - klik her

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Grillopskrifter
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Kantarel sauce     Blommetrifli     Nemme pølsehorn     Gammeldaws æbleflæsk.     Frisk pasta med laks og flødesovs     Græske frikadeller     Spagetti carbonara     Bedstemor Ands æbletærte     Gratinerede farserede squash     Rejeroulade med spinat.     Pastaret i fad     Laks i ovn - Fantastisk og kan laves af alle     Havtorn marmelade     Hurtig pæretærte     Champignon-broccolitærte med skinke     Omelet m. skinke og ost     Svampet kanelkage     Kylling i fad m. pesto, oliven m.m.      


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset © 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk