Annoncering | Mobil/tablet version | 160 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.465 opskrifter fra 25.254 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Mole Poblano De Guajolote

Mole Poblano De Guajolote

Mole Poblano De Guajolote
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(172)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Tilføj opskrift billede
17.511
Visninger
322
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Hansens Opskriftservice

DU SKAL BRUGE
1 minikalkun ca. 2,7 - 3,6 kg.
1 hakket løg.
1 hakket fed hvidløg.
6 spsk. svinefedt eller majsolie.
Frisk koriander og 2 spsk ristede sesamfrø til pynt.

Til Saucen:

Tørrede chilier f.eks. 6 ancho og 4 af hver: Pasilla og mulato chilier.
1 chipotle chili fra dåse. Hakket og uden kerner.
2 Hakkede løg.
2 hakkede fed hvidløg.
450 g. flåede hakkede tomater.
1 tør tortilla brækket i stykker.
50 g. korender.
125 g. malede mandler.
3 spsk sesamfrø. stødte.
½ tsk. stødte koriander.
1 tsk. stødt kanel.
½ tsk. stødt anis.
½ tsk. stødt sort peber.
4 spsk svinefedt eller majsolie.
40 g. bitter chokolade.
1 spsk sukker.
Salt og friskkværnet peber.


SÅDAN GØR DU
1. skær kalkunen ud og læg stykkerne i en sautépande, der er stor nok, til at de kan lægge i et lag. Tilsæt løg, hvidløg og koldt vand, så kødet dækkes.
Drys salt ved og lad det simre underlåg i ca. 1. time, eller tiol kødet er mørt og gennemstegt.
Brug evt. 2 pander.

2. Læg imens chilierne på en tør pande og rist dem ved svag varme i nogle minutter. Ryst panden hyppigt under ristningen. Fjern stilkene og ryst kernerne u. Riv chilifrugterne i stykker og læg dem i en lille skål. hæld så meget varmt vand ved, at de lige er dækket. Lad chilierne trække i 30 minutter og vend dem nogle gange, til de er bløde.

3. Dup kalkunstykkerne tørre med køkkenrulle. Gem kogevandet.
Varm fedtet eller olien på en stor pande og steg kalkunkødet til det er lysebrunt på alle sider. Lad fedtet/olien blive på panden og sæt kødet til side.

4.Hæld chilierne og udblødningsvandet i en foodprocessor eller blender.
Tilsæt Chipotlechili smmen med løg, hvidløg, tomater, tortilla, korender, malede mandler og krydderier.
Blend til det er en puré, evt. lidt ad gangen.

5. Hæld fedt eller olie ned olien på panden og varm op. Hæld chilipuréen i og lad den simre under omrøring i 5 minutter.

6. Hæld blandingen over i den sautérpande, som kalkunen blev kogt i.
Rør ca. 5 dl. af kalkunens kogevand i (fyld evt. op med alm. vand.).
Bræk chokoladen i småstykker og kom den i.
Smag til med salt og friskkværnet peber og lad det koge ved svag varme til chokoladen er smeltet.
Rør sukkeret i.
Læg kalkunkødet i og tilsæt evt. mere kogevand. Læg låg på og lad det simre svagt i 30 minutter Pynt med koriander og sesamfrø og servér.
SERVERING
Hertil passer: Ris, Frijoles, tortillaer og guacamole.

 
BRUGERNES KOMMENTAR

TOM CHRISTENSEN
23.03.2006, 20:58
Hej. Hvor kan man købe disse chili henholdsvis mulato chili (tørrede), Pasilla chilli (tørrede), Ancho chili > (tørrede), Guajillo chili (tørrede) hilsen Tom Christensen.


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Mole Poblano De Guajolote opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Mole Poblano De Guajolote fra Maduniverset.dk i kategorien Kalkun opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Mole Poblano De Guajolote, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Mormors pandekager     Alt i ét fad     Den bedste Kylling i Karry!     Krydder frikadeller     Nachos m/kylling     Tunmousse      Gryderet til gæster     Hjemmelavet sky     Grovboller     Luxsus kalkungryde     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Laks i ovn - Fantastisk og kan laves af alle     Nemme pølsehorn     Mørbradgryde m. ris     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Gina´s Karrygryde     Piment sauce     Omelet m. skinke og ost     Forloren hare m ribs-flødesovs     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com