Annoncering | Mobil/tablet version | 199 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.449 opskrifter fra 25.241 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Dadelbrød

Dadelbrød

Dadelbrød
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(168)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Tilføj opskrift billede
14.453
Visninger
249
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Jeanette Nielsen

DU SKAL BRUGE
250 g. dadler uden sten
1 kop kogende vand
200 g. mel
2 æg
1 tsk. natron
1 kop sukker
1 tsk. vanille
lidt salt


SÅDAN GØR DU
Dadlerne lægges i blød i det kogende vand. Når det er afkølet, skæres dadlerne i små stykker. Resten af ingredienserne røres i. Tilsæt evt. lidt af det kogte vand. Dejen skal være ret klistret. Smør en sandkageform og hæld dejen heri. Bages ved 180 grader i ca. 50 min. Læg evt. staniol over, hvis brødet bliver for mørkt i kanterne.
SERVERING
Brødet skæres i skiverog serveres med koldt smør. Det smager lidt som honningbrød, men er mere fugtigt og holder sig i længere tid.

 
BRUGERNES KOMMENTAR

karina
17.07.2005, 19:53
I stedet for 1 kop sukker, tilsætter jeg 100 g Muscovado sukker. Det giver brødet en lidt mere krydret smag.


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Dadelbrød opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Dadelbrød fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Dadelbrød, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Mørbrad i gorgonzola     Den bedste Kylling i Karry!     Abehjerne     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Frisk pasta med laks og flødesovs     Helstegt Oksestriploin     Grønkålssalat med mandler og æbler     Fastelavnsboller med flødeskum     Nachos m/kylling     Tina's fastelavnsboller     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Tunmousse      pommes anna     Svampet kanelkage     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Indbagt mørbrad     Grønne asparges med bacon     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Gratinerede grønsagssnitter     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com